Libnet.ro
UNICEF

00:07

Buget de peste 100 milioane lei pentru investitiile din Gorj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buget de peste 100 milioane lei pentru investitiile din Gorj

Consiliul Judetean CJ) Gorj dispune de un buget de 107,3 milioane de lei pentru investitiile din judet, in acest an, ne-au declarat reprezentantii institutiei, mentionand ca programul cuprinde lucrari in desfasurare in valoare de 56,9 milioane lei, obiective noi de 5,8 milioane lei si alte cheltuieli in suma de 44,5 milioane lei. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Targoviste va cheltui 6,8 milioane lei pentru asfaltarea strazilor

Primaria Municipiului Targoviste a aprobat un buget total de investitii in valoare de 9,7 milioane de lei pentru anul curent, ne-au spus reprezentantii locali, precizand ca investitiile noi beneficiaza de 1,85 milioane lei, iar o suma similara este prevazuta pentru proiectele aflate in desfasurare.

Actionarii Euroins vor sa aduca inca 100 milioane de lei in acest an la capitalul companiei din Romania/Ce spun despre o posibila preluare a AXA Life si preturile RCA pe piata locala

Planuim ca in acest an sa avem o majorare de capital de inca 100 milioane de lei la Euroins Romania si daca se considera necesar, in functie de provocarile implementarii Solvency II, vom creste capitalul social cu 200 milioane lei, a declarat luni Assen Christov, presedinte Euroins Insurance Group, actionarul majoritar al Euroins Romania. Desi grupul este ocupat in prezent cu achizitia unui asigurator dintr-o alta tara, Assen Christov spune ca in Romania grupul este interesat de un portofoliu sau o companie non-auto. Vezi in articol ce a precizat oficialul Euroins despre o posibila tranzactie cu AXA Life si despre preturile RCA pe piata locala.

Palpitatiile si stresul i-au urgentat imbogatirea lui Horia Simu cu peste 100 milioane de euro

Multi batrani, abuzati de regimul comunist, au murit fara sa mai prinda despagubiri de la statul roman, fiindu-le tergiversate dosarele pe ani de zile. Unii dintre ei au preferat sa vanda aproape pe nimic drepturile litigioase, din aceasta afacere aparand o noua categorie de imbogatiti peste noapte - samsarii imobiliari.

Consiliul Judetean Sibiu pregateste proiecte de peste 500 milioane lei

Valoarea totala a proiectelor de investitii pregatite de Consiliul Judetean Sibiu pentru atragerea fondurilor europene, in perioada 2014-2020, este de circa 518,1 milioane de lei, dupa cum ne-a declarat presedintele CJ Ioan Cindrea. Astfel, institutia isi propune sa atraga de aproape doua ori mai multi bani de la Uniunea Europeana, in aceasta perioada, dupa ce a reusit sa obtina 286,7 milioane de lei in intervalul 2007-2013.

Peste 8 milioane de lei pentru repararea provizorie a Drumului Rusinii

Compania brasoveana Eurostrada va executa reparatiile care trebuie sa tina doi ani. Deocamdata nu sunt bani pentru reabilitarea totala a drumului care ar costa 22 de milioane de euro.

Primaria Brasov cumpara dotari de peste 1,3 milioane de lei pentru Centrul de Agrement din Poiana

Lucrarile la Centrul de Agrement din Poiana Brasov avanseaza de la o zi la alta, astfel ca Primaria Brasov a inceput demersurile in vederea achizitiei dotarilor necesare atat pentru interiorul cladirii, cat si pentru amenajarile exterioare.

ASF a alocat peste 1,21 milioane euro pentru realizarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor/ Cum vor putea romanii sa faca reclamatii online

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a demarat o licitatie deschisa pentru implementarea unui sistem IT de gestionare a petitiilor aferente pietei asigurarilor, a pietei de capital si a sistemului de pensii private, contract cu o valoare estimata cu TVA la 5,46 milioane lei peste 1,21 milioane de euro), finantat din bugetul propriu, potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achjizitii Publice SEAP). Sistemul va trebui sa contina un modul de interactiune cu petentii / cetatenii / consumatorii, si de informare online a acestora, precum si o solutie de comunicare si schimb electronic de informatii cu entitatile reclamate.

Ministrul italian de Externe, in vizita la Bucuresti: Peste 100 de firme italiene vin lunar in Romania

Ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni, a declarat, joi, la Bucuresti, ca peste 100 de firme italiene noi vin in Romania, urmare a incredere in stabilitatea si cresterea economica de aici, precizand, totodata, ca acele controverse care apar in anumite domenii se rezolva intre prieteni. Seful diplomatiei italiene a afirmat, in cadrul declaratiilor comune cu ministrul roman de Externe, Bogdan Aurescu, ca exista o intensificare a relatiilor economice dintre Romania si Italia.

Nuclearelectrica are prevazut pentru 2015 un profit brut de 54,247 milioane lei

Societatea Nationala Nuclearelectrica are prevazut, pentru 2015, un profit brut de 54,247 milioane lei, profitul contabil ramas dupa deducerea impozitului fiind estimat la 38,343 milioane lei, conform bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial, citat de Agerpres.

Nuclearelectrica are prevazut pentru 2015 un profit brut de 54,247 milioane lei

Societatea Nationala Nuclearelectrica SNN) are prevazut, pentru 2015, un profit brut de 54,247 milioane lei, profitul contabil ramas dupa deducerea impozitului fiind estimat la 38,343 milioane lei, conform bugetului de venituri si cheltuieli publicat in Monitorul Oficial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2351 seconds )