Libnet.ro
UNICEF

01:05

Consiliul Judetean Sibiu pregateste proiecte de peste 500 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Consiliul Judetean Sibiu pregateste proiecte de peste 500 milioane lei

Valoarea totala a proiectelor de investitii pregatite de Consiliul Judetean Sibiu pentru atragerea fondurilor europene, in perioada 2014-2020, este de circa 518,1 milioane de lei, dupa cum ne-a declarat presedintele CJ Ioan Cindrea. Astfel, institutia isi propune sa atraga de aproape doua ori mai multi bani de la Uniunea Europeana, in aceasta perioada, dupa ce a reusit sa obtina 286,7 milioane de lei in intervalul 2007-2013. continuă pe Ziarul Bursa

Buget de peste 100 milioane lei pentru investitiile din Gorj

Consiliul Judetean CJ) Gorj dispune de un buget de 107,3 milioane de lei pentru investitiile din judet, in acest an, ne-au declarat reprezentantii institutiei, mentionand ca programul cuprinde lucrari in desfasurare in valoare de 56,9 milioane lei, obiective noi de 5,8 milioane lei si alte cheltuieli in suma de 44,5 milioane lei.

Consiliul Judetean Timis va realiza investitii de 76,2 milioane lei

Bugetul administratiei judetene Timis pentru 2015 este de circa 360 de milioane de lei aproximativ 80 de milioane de euro), urmand ca din aceasta suma sa fie realizate investitii in valoare de 76,2 milioane de lei, dupa cum ne-a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin.

MOL Romania va investi peste 15 milioane de euro in 2015

Grupul ungar MOL pregateste investitii de peste 15 milioane de euro pentru piata locala de carburanti, a declarat, ieri, Kinga Daradics, Country Chairman and CEO al MOL Romania.

Raport ONU: Peste patru milioane de refugiati au fugit din Siria

Patru ani. Cel putin 220. 000 de oameni ucisi - mai mult de un om la fiecare 10 minute. Peste patru milioane de refugiati. Razboiul civil din Siria este o calamitate si se agraveaza, conform unui nou.

Consiliul Judetean Braila a reusit sa gaseasca inlocuitori pentru medicii corupti de la Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap

Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Braila, blocata de cateva saptamani, dupa arestarea catorva medici, ca urmare a acuzatiilor de luare de mita, ar putea sa functioneze din nou, incepand de miercuri, 8 iulie. Conducerea Consiliului Judetean Braila a anuntat ca a gasit doi medici care sa preia activitatea acestei comisii.

Peste 500 de solicitari la ambulanta, din cauza caniculei

Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) a intregistrat, miercuri, in primele sase ore ale zilei aproape 500 de solicitari, cu o medie de peste 80 de apeluri pe ora, printre care 15 cazuri de lesin in.

Peste 8 milioane de lei pentru repararea provizorie a Drumului Rusinii

Compania brasoveana Eurostrada va executa reparatiile care trebuie sa tina doi ani. Deocamdata nu sunt bani pentru reabilitarea totala a drumului care ar costa 22 de milioane de euro.

Palpitatiile si stresul i-au urgentat imbogatirea lui Horia Simu cu peste 100 milioane de euro

Multi batrani, abuzati de regimul comunist, au murit fara sa mai prinda despagubiri de la statul roman, fiindu-le tergiversate dosarele pe ani de zile. Unii dintre ei au preferat sa vanda aproape pe nimic drepturile litigioase, din aceasta afacere aparand o noua categorie de imbogatiti peste noapte - samsarii imobiliari.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )