Libnet.ro
UNICEF

11:15

Bugetari de lux: de ce sunt salariile de la stat mai mari decat cele din privat

Playtech Playtech,
Bugetari de lux: de ce sunt salariile de la stat mai mari decat cele din privat

INS vine cu niste cifre care-ti arata cat de bine castiga bugetarii in raport cu cei din mediul privat. Cresterile salariale din ultimii ani au adancit ecartul dintre cele doua medii. continuă pe Playtech

Salariile bugetarilor erau inca din 2018 mult mai mari decat ale celor din mediul privat

Salariile bughetarilor erau inca din anul 2018 cu cel putin 30% mai mari decat ale angajatilor din mediul privat, potrivit datelor publicate luni de INS.

OMS: Sansele sa castigi la loto sunt mai mari decat cele de a scapa de o infectie cu COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca sansele de a scapa de infectia cu COVID-19 sunt foarte mici si arata ca doar masurile de protectie si un eventual vaccin pot ajuta, in contextul in care, de la finalul anului trecut, au fost confirmate peste 30 de milioane de contaminari cu SARS-CoV-2 in intreaga lume.

Noi dezvaluiri arata ca motivele politice ale lui Trump sunt o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor

O serie de noi dezvaluiri cu privire la raspunsul guvernului federal la coronavirus ar putea intari ingrijorarile fata de motivele politice ale administratiei Trump care au fost o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor, spune CNN. inregistrari din februarie in care Trump recunostea cat de periculos este noul coronavirus.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Cercetatori: SARS-CoV-2 a suferit mutatii de doua ori mai lent decat virusul gripal si de patru ori mai lent decat HIV

Noul coronavirus nu a suferit mutatii cu consecinte notabile. Unul dintre motive este faptul ca, spun specialistii, coronavirusurile sufera mutatii mai lent decat alte virusuri ARN. Potrivit cercetatoarei Emma.

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

BVB Tranzactii de 571 milioane lei, de peste opt ori mai mult decat media zilnica

Schimburile cu actiunile Banca Transilvania, cea mai importanta companie de la BVB ce va intra in indicii de piata emergenta a FTSE Russell, au dat aproape jumatate din rulaj * Transferuri importante in piata deal cu titlurile Electrica, Transelectrica si Conpet Ultima zi a pietei noastre de capital in categoria celor de frontiera conform FTSE Russell a fost marcata de o valoare a tranzactiilor de 571,49 milioane de lei, de peste opt ori mai mare decat media zilnica a acestui an, de circa 66,77 milioane de lei, aproape jumatate din rulaj 48,8%) fiind asigurat de schimburile cu actiunile Banca Transilvania TLV). Valoarea transferurilor cu titlurile institutiei de credit s-a ridicat la 287,77 milioane de lei, fiind schimbate 116,77 milioane de actiuni, echivalentul a 2,24% din capitalul bancii, cotatia TLV incheind ziua la 2,46 lei, in scadere cu 1,6% fata de pretul din ziua anterioara.

Orban: Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova

Cele mai mari proiecte de investitii pe urmatorii 10 ani se vor face in Moldova, a declarat, duminic.

KELEMEN HUNOR: in sectia de votare nu exista un risc mai mare decat cand cumperi paine

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a indemnat satmarenii astazi, intr-o conferinta de presa, sa iasa la urne in ziua votului, explicand ca nu exista risc de imbolnavire mai mare decat atunci cand cumperi paine sau bei o bere.

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )