Libnet.ro
UNICEF

18:00

OMS: Sansele sa castigi la loto sunt mai mari decat cele de a scapa de o infectie cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
OMS: Sansele sa castigi la loto sunt mai mari decat cele de a scapa de o infectie cu COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca sansele de a scapa de infectia cu COVID-19 sunt foarte mici si arata ca doar masurile de protectie si un eventual vaccin pot ajuta, in contextul in care, de la finalul anului trecut, au fost confirmate peste 30 de milioane de contaminari cu SARS-CoV-2 in intreaga lume. continuă pe Adevărul

Digi24: OMS: Sunt mai mari sansele sa castigi la loto decat sa scapi de infectia Covid-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca sansele de a scapa de infectia cu COVID-19 sunt foarte mici. Doar masurile de protectie si un vaccin pot ajuta. Numarul spitalizarilor la nivel mondial a crescut foarte mult.

Administratia Sector 4 Bucuresti cumpara masti de protectie la preturi de sase-sapte ori mai mari decat pretul la zi

Administratia locala din Sector 4 a anuntat in luna mai ca pune la bataie un buget in valoare de peste 64 de milioane de lei pentru a achizitiona 15,4 milioane de masti faciale medicale de unica folosinta si peste 30 milioane de manusi tot de.

Noi dezvaluiri arata ca motivele politice ale lui Trump sunt o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor

O serie de noi dezvaluiri cu privire la raspunsul guvernului federal la coronavirus ar putea intari ingrijorarile fata de motivele politice ale administratiei Trump care au fost o prioritate mai mare decat sanatatea americanilor, spune CNN. inregistrari din februarie in care Trump recunostea cat de periculos este noul coronavirus.

Cercetatori: SARS-CoV-2 a suferit mutatii de doua ori mai lent decat virusul gripal si de patru ori mai lent decat HIV

Noul coronavirus nu a suferit mutatii cu consecinte notabile. Unul dintre motive este faptul ca, spun specialistii, coronavirusurile sufera mutatii mai lent decat alte virusuri ARN. Potrivit cercetatoarei Emma.

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

Noul SUV Dacia mai mare decat Duster. Cum arata masina. FOTO

Renault Group a avansat cu proiectul noului SUV pe care marca Dacia il va include in gama sa incepand din 2021. Este vorba despre un inlocuitor al modelului Lodgy, care se transforma astfel din monovolum in crossover. Cum va fi noul SUV de la Dacia. Va depasi Duster in lungime. Cum arata noul model FOTO .

Ministrul Muncii cere scuze publice femeii din Alba care a incasat timp de 16 ani o pensie mai mica decat i se cuvenea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, i-a cerut scuze unei femei din Alba care, timp de 16 ani, a primit o pensie mai mica decat cea care i se cuvenea legal. Totul din cauza unui functionar care a trecut in sistem un cod gresit.

Presa turca: Pana unde va forta Grecia rabdarea Turciei? Ganditi-va ca populatia Greciei este mai mica decat a Istanbulului.

Cele mai recente evolutii dintre Turcia si Grecia indica faptul ca tensiunile au escaladat intr-un mod periculos. Grecii, care au uitat de ei dupa vinul frantuzesc pe care li l-a turnat pe gat Macron, isi doresc intr-adevar o confruntare care pare sa se apropie repede? Ganditi-va ca intreaga populatie a Greciei este mai mica decat populatia Istanbulului, scrie ziarul turc Sabah.

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria.

OMS avertizeaza: Sunt mai multe sanse sa castigi la loto decat sa scapi de infectia cu noul coronavirus (VIDEO)

Sansele de a evita infectia cu noul coronavirus sunt foarte mici si doar un vaccin si masurile de protectie pot ajuta in lupta cu COVID-19, avertizeaza dr. Mike Ryan, director executiv al Programului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )