Libnet.ro
UNICEF

18:01

Bugetarii ar putea primi o noua zi libera: 14 august

Adevărul Adevărul,
Bugetarii ar putea primi o noua zi libera: 14 august

Ziua de 14 august ar putea fi libera pentru bugetari daca Guvernul Tudose va lua astazi o decizie in acest sens. Astfel, romanii ar putea avea o mini-vacanta la jumatatea lunii august. continuă pe Adevărul

Romanii vor avea, in august, o noua minivacanta de patru zile. Ziua de 14 august va fi libera

Bugetarii vor avea, in august, o minivacanta de patru zile, Executivul urmand sa declare ziua de 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de joi.

Guvernul a declarat 14 august zi libera pentru angajatii din sistemul public

Executivul a stabilit astazi, printr-o hotarare, ca ziua de luni, 14 august, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, facand legatura intre zilele de week-end si ziua de 15 august, declarata nelucratoare, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

Luni, 14 august, zi libera: guvernul discuta in sedinta un proiect de hotarare

Guvernul discuta in sedinta de astazi un proiect de hotarare privind stabilirea zilei de luni, 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui comunicat al Executivului.

UPDATE Luni, 14 august, zi libera: guvernul a aprobat un proiect de hotarare

Guvernul discuta in sedinta de astazi un proiect de hotarare privind stabilirea zilei de luni, 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui comunicat al Executivului. UPDATE Guvernul a aprobat proiectul de hotarare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )