Libnet.ro
UNICEF

19:15

Guvernul a declarat 14 august zi libera pentru angajatii din sistemul public

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a declarat 14 august zi libera pentru angajatii din sistemul public

Executivul a stabilit astazi, printr-o hotarare, ca ziua de luni, 14 august, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, facand legatura intre zilele de week-end si ziua de 15 august, declarata nelucratoare, informeaza un comunicat de presa al Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Luni, 14 august, zi libera: guvernul discuta in sedinta un proiect de hotarare

Guvernul discuta in sedinta de astazi un proiect de hotarare privind stabilirea zilei de luni, 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui comunicat al Executivului.

UPDATE Luni, 14 august, zi libera: guvernul a aprobat un proiect de hotarare

Guvernul discuta in sedinta de astazi un proiect de hotarare privind stabilirea zilei de luni, 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui comunicat al Executivului. UPDATE Guvernul a aprobat proiectul de hotarare.

Bugetarii ar putea primi o noua zi libera: 14 august

Ziua de 14 august ar putea fi libera pentru bugetari daca Guvernul Tudose va lua astazi o decizie in acest sens. Astfel, romanii ar putea avea o mini-vacanta la jumatatea lunii august.

E oficial. inca o zi libera pentru bugetari

Guvernul intentioneaza sa declare o noua zi libera pentru bugetari in luna august, astfel ca angajatii de la stat vor beneficia de o minivacanta de 4 zile libere, potrivit Profit. ro. Executivul a redact.

inca o zi libera pentru bugetari

Guvernul intentioneaza sa declare o noua zi libera pentru bugetari in luna august, astfel ca angajatii de la stat vor beneficia de o minivacanta de 4 zile libere, potrivit Profit. ro. Executivul a redact.

O binemeritata vacanta! - S-a aprobat O NOUA ZI LIBERA PENTRU BUGETARI!

O noua zi libera pentru bugetari, cadou de la politicieni! Guvernul a votat joi ca ziua de 14 august sa fie libera. Astfel, bugetarii vor avea liber in perioada 12-15. O binemeritata.

Vanzari record pentru produsele din dieta Gianluca Mech la Farmaciile Coltea

Produsele de slabit din Dieta Tisanoreica 2 a lui Gianluca Mech se vand ca painea calda la Farmacia Coltea, singura farmacie din Bucuresti care distribuie produsele celebrului nutritionist italian.

A murit actorul Martin Landau, care a lucrat cu regizori precum Hitchcock si Coppola si a luat Oscarul pentru rolul din Ed Wood

Martin Landau, cunoscut pentru rolurile din La Nord, prin Nord-Vest/ North by Northwest, Delicte si faradelegi/ Crimes and Misdemeanors si Ed Wood, dar si din seria TV din anii 1960 Mission: Impossible, a murit sambata la Los Angeles, la varsta de 89 de ani, a anuntat agentul sau, potrivit Variety, citat de News. ro.

Guvernarea PSD reprezinta un dezastru pentru zonele din economie care pot asigura dezvoltarea Romaniei

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi critica guvernarea PSD, despre care sustine ca reprezinta un dezastru pentru zonele din economie care pot asigura dezvoltarea Romaniei, precum infrastructura rutiera si armata, spunand ca aceasta abordare incetineste motoarele economiei, potrivit unui comunicat de presa.

Romanii vor avea, in august, o noua minivacanta de patru zile. Ziua de 14 august va fi libera

Bugetarii vor avea, in august, o minivacanta de patru zile, Executivul urmand sa declare ziua de 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de joi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )