Libnet.ro
UNICEF

16:45

Luni, 14 august, zi libera: guvernul discuta in sedinta un proiect de hotarare

Hotnews Hotnews,
 Luni, 14 august, zi libera: guvernul discuta in sedinta un proiect de hotarare

Guvernul discuta in sedinta de astazi un proiect de hotarare privind stabilirea zilei de luni, 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui comunicat al Executivului. continuă pe Hotnews

UPDATE Luni, 14 august, zi libera: guvernul a aprobat un proiect de hotarare

Guvernul discuta in sedinta de astazi un proiect de hotarare privind stabilirea zilei de luni, 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui comunicat al Executivului. UPDATE Guvernul a aprobat proiectul de hotarare.

Guvernul a declarat 14 august zi libera pentru angajatii din sistemul public

Executivul a stabilit astazi, printr-o hotarare, ca ziua de luni, 14 august, sa fie zi libera pentru salariatii din sectorul public, facand legatura intre zilele de week-end si ziua de 15 august, declarata nelucratoare, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

Bugetarii ar putea primi o noua zi libera: 14 august

Ziua de 14 august ar putea fi libera pentru bugetari daca Guvernul Tudose va lua astazi o decizie in acest sens. Astfel, romanii ar putea avea o mini-vacanta la jumatatea lunii august.

Guvernul discuta, in cadrul sedintei de joi, ordonanta prin care se suspenda ocuparea posturilor vacante din sistemul bugetar

Guvernul discuta, in sedinta de joi, o Ordonata privind blocarea posturilor din administratia publica centrala, masura fiind confirmata de premierul Mihai Tudose, care a spus ca va exista posibilitatea ca, pe baza de memorandum.

Romanii vor avea, in august, o noua minivacanta de patru zile. Ziua de 14 august va fi libera

Bugetarii vor avea, in august, o minivacanta de patru zile, Executivul urmand sa declare ziua de 14 august 2017 ca zi libera, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei Guvernului de joi.

Guvernul discuta joi blocarea angajarilor la stat pana la sfarsitul anului/ Va fi infiintat un comitet care va analiza organizarea institutionala si necesarul de resurse umane

Guvernul va discuta in sedinta de joi un proiect de Ordonanta care prevede ca pana la data de 31 decembrie 2017 se suspenda ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante. Proiectul mai prevede infiintarea unui Comitet pentru analiza organizarii institutionale si a resurselor umane din administratia publica centrala, organism consultativ, fara personalitate juridica.

Guvernul discuta joi blocarea angajarilor la stat pana la sfarsitul anului. Tudose: Se fac mii de angajari la stat de purtatori de stampila, de semnatura, de program pe usa

Guvernul va discuta in sedinta de joi un proiect de Ordonanta care prevede ca pana la data de 31 decembrie 2017 se suspenda ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante. Proiectul mai prevede infiintarea unui Comitet pentru analiza organizarii institutionale si a resurselor umane din administratia publica centrala, organism consultativ, fara personalitate juridica. UPDATE Premierul Mihai Tudose a afirmat la inceputul sedintei de Guvern ca nu vor fi concedieri, insa trebuie eficientizata administratia.

Guvernul discuta Ordonanta privind suspendarea ocuparii posturilor vacante din administratia centrala

Guvernul va discuta in sedinta de astazi proiectul de Ordonanta prin care se suspenda pana la 31 decembrie 2017 ocuperea prin concurs a posturilor vacante din cadrul autoritatilor si institutiilor publice centrale, cu exceptia unor categorii de personal, si prin care se cere efectuarea unui audit de management in cadrul acestor institutii, elaborat de Ministerul Dezvoltarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )