Libnet.ro
UNICEF

00:06

Bugetarul care castiga mai mult decat Trump si de 10 ori cat presedintele Romaniei, cea mai buna dovada a putreziciunii actualului regim politic

Adevărul Adevărul,
Bugetarul care castiga mai mult decat Trump si de 10 ori cat presedintele Romaniei, cea mai buna dovada a putreziciunii actualului regim politic

Ovidiu Badea, directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea, incaseaza pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru pozitia pe care o ocupa, potrivit Ordinului Ministrului nr. 337 din 23 mai 2019. Probabil ca doar intamplarea a facut sa se ajunga la informatia aceasta. intrebarea este cate alte cazuri mai sunt, nedescoperite inca. Bugetarul Ovidiu Badea are venit lunar de 38. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai. E mai mult decat de ce ai nevoie

Timpul e pretios, viata trece repede, asa ca pentru fiecare lucru sau situatie din viata avem nevoie de scurtaturi, solutii rapide. Iata mai jos numarul scurt de la Digi care te-ar ajuta sa economisesti timp. Numarul scurt de la Digi despre care nu stiai Operatorii de telecomunicatii incearca sa ofere clientilor metode cat se poate .

Bugetarul de lux. Romanul care castiga de 10 ori mai mult decat Klaus Iohannis

Ovidiu Badea, directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea, incaseaza pentru anul 2019 suma de 1,94 milioane lei pentru pozitia pe care o.

Bugetarul din Romania care castiga mai mult decat presedintele SUA

Este binecunoscut faptul ca unii bugetari ai Romaniei au salarii fabuloase. Unul dintre ei are un salariu mai mare chiar decat presedintele SUA, dar si de sase ori mai mult decat Klaus.

HALUCINANT: Bugetarul care castiga de zece ori mai mult ca Iohannis! (DOCUMENT)

Exista bugetari nestiuti care incaseaza sume imense de la statul roman. Ovidiu Badea, directorul general al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea, incaseaza.

Tyson Fury: Sa ajuti la salvarea vietilor este un lucru mai important decat boxul

Pugilistul britanic Tyson Fury, fost campion mondial al greilor, spune ca un lucru mai important decat boxul este sa poti ajuta la salvarea unor vieti. Acesta a vorbit deschis, in mai multe discutii pe care le-a avut cu publicul in diferite orase din Marea Britanie, despre lupta sa personala cu depresia sau cu consumul de substante care creeaza dependenta.

Emigrantii romani, in topul mondial: Unde ne-am raspandit cel mai mult?

Diaspora romaneasca este a cincea cea mai numeroasa diaspora din lume, raportat la numarul total al populatiei, se arata intr-un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), comandat de Ministerul de Externe al Romaniei.

Tiriac: Simona Halep foloseste mai mult in ultimul timp propriile arme

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp.

Care este cel mai bine platit bugetar al Romaniei: Castiga chiar mai mult decat Donald Trump si de 10 ori peste Iohannis (FOTO)

Salariile uriase din mediul public a reprezentant mereu un subiect care a generat controverse puternice in Romania, dar oficialii au replicat prin faptul ca doar asa pot atrage specialisti care sa lucreze pentru.

Un bugetar din Romania are salariul mai mare decat al lui Donald Trump. Cat primeste pe luna angajatul de lux

Aflam acum care este cel mai bine platit bugetar din Romania: directorul General al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare in Silvicultura Marin Dracea care va incasa in acest an aproape 2 milioane.

Publicul de la Wimbledon, mult mai manierat decat cel de la Roland Garros

Facand o comparatie intre modul in care victoria Simonei Halep la Roland Garros in 2018 si cea de la Wimbledon din 2019 a fost primita de publicul din tribune, a fost evidenta o mare deosebire.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )