Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tiriac: Simona Halep foloseste mai mult in ultimul timp propriile arme

România Liberă România Liberă,
Tiriac: Simona Halep foloseste mai mult in ultimul timp propriile arme

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp. continuă pe România Liberă

Ion Tiriac: Simona a jucat fix ce trebuia sa joace. Cred ca performanta ei va aduce la tenis inca 10 mii de copii

Ion Tiriac a declarat, sambata, la Eurosport, ca Simona Halep isi foloseste mai mult in ultimul timp calitatile, subliniind ca aceasta este destul de rapida, dar inca nu se deplaseaza destul de bine. Cred ca performanta ei va aduce la tenis inca 10. 000 de copii, a mai spus fostul jucator.

IMAGINEA ZILEI: Simona Halep, cele mai putine erori nefortate intr-o finala feminina de la Wimbledon

Simona Halep a uimit intreaga lume a tenisului, sambata, in ultimul act al Grand Slam-ului londonez. Romanca a castigat trofeul, dupa 6-2, 6-2 vs Serena Williams, si a reusit o performanta greu de egalat: a produs doar trei erori nefortate cele mai putine din istoria finalelor competitiei).

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei.

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

Simona Halep a intrat All England Club, dupa ce a triumfat la Wimbledon. Cealalta posibilitate de a accede in exclusivistul club era sa... se marite cu un print englez! (FOTO)

Pe langa gloria si banii obtinuti odata cu triumful la turneul de la Wimbledon, Simona Halep a mai obtinut ceva ce foarte putin oameni din lume reusesc.

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

Pe ce loc se va situa Simona Halep, dupa turneul de la Wimbledon. Cum va arata clasamentul WTA

Simona Halep va urca in clasamentul WTA dupa turneul de la Wimbledon. Campioana noastra nu va castiga insa alta pozitie daca se va impune in ultimul act. Cu toate astea se va apropia foarte mult de Karolina Pliskova, aflata pe locul 3. Clasament WTA: Ce loc va ocupa Simona Halep dupa turneul de la Wimbledon? .

Simona Halep prefateaza finala cu Serena Williams: Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei

Simona Halep, locul 7 WTA, a declarat, joi, ca finala cu Serena Williams va fi o mare provocare, dar a invatat din confruntarile cu jucatoarea americana ca are o sansa si acum se simte mai puternica mental fata de cum era la meciurile precedente. Ea a mai afirmat ca faptul ca va juca in ultimul act este un vis devenit realitate pentru mama sa si a mentionat, glumind, ca se va arunca in Tamisa indiferent de rezultat. Serena Williams: Simona Halep nu poate fi subestimata. Nu am uitat infrangerea in fata eiSimona Halep, in finala la Wimbledon 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil .

Simona Halep: Nu conteaza cine va fi adversara din finala

Simona Halep a reusit, joi, sa ajunga in ultimul act de la Wimbledon, aceasta fiind cea mai mare performanta reusita de vreo sportiva din Romania pe iarba londoneza. Fericita dupa calificarea in finala, Halep a precizat ca nu o intereseaza pe cine va intalni in meciul pentru cucerirea trofeului de la All England Club va juca cu Serena Williams - a trecut de Barbora Strycova).

VIDEO Simona Halep: Picioarele mi s-au inmuiat dupa ce am castigat ultimul punct. Habar nu aveam cum sa reactionez

Simona Halep a declarat, sambata, ca la finalul meciului cu Serena Williams, cand a realizat ca a castigat turneul de la Wimbledon, i s-au inmuiat picioarele si nu a stiut cum sa reactioneze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )