Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai mare scoala din Buzau, inchisa. Mii de elevi, din tot judetul, invata online

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare scoala din Buzau, inchisa. Mii de elevi, din tot judetul, invata online

Cea mai mare scoala din municipiul Buzau a intrat de vineri in scenariu rosu. Dupa o perioada de liniste, in care Buzaul a inregistrat din ce in ce mai putine cazuri de infectie cu SARS-CoV-2, judetul raporteaza tot mai multe imbolnaviri COVID-19. continuă pe Ziarul Bursa

Noul coronavirus inchide cea mai mare scoala din municipiul Buzau

Dupa ce miercuri Directia de Sanatate Publica DSP) Buzau a raportat doua noi cazuri de elevi confirmati cu COVID-19 la Colegiul Hasdeu si Scoala nr. 5, vineri, reprezentantii celei mai mari scoli generale din Buzau au anuntat ca trec la scenariul rosu.

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Care este cea mai mare pensie din Romania si cine o incaseaza

Punctul de pensie a crescut cu 14% din septembrie, potrivit proiectului de rectificare bugetara. Se propune ca incepand cu 1 septembrie 2020 valoarea punctului de pensie sa fie majorata cu 14%, respectiv de.

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

Cea mai puternica femeie din lume. 90% dintre barbati nu au forta ei. Cum arata

Brittany Flex Watts a inceput sa faca sport la un nivel inalt dupa ce stilul sau de viata incepuse sa o copleseasca. Pandemia de COVID-19 nu a oprit-o din a se antrena in continuare pentru concursurile la care urmeaza sa participe. Brittany, o femeie puternica. 90% dintre barbati nu au forta ei. isi subestimeaza pana .

Care este cea mai mica pensie din Romania

Romania este tara in care diferentele dintre pensii sunt uriase. Exista pensionari care castiga zeci de mii de lei lunar, in vreme ce altii au doar cateva sute de lei. Sunt circa 5 milioane de pensionari.

Lucrari sistate la cea mai asteptata autostrada din Romania. Buldozerele s-au oprit in curtea a doi localnici din Talmaciu

Romania asteapta de 30 de ani o autostrada care sa taie Carpatii, iar in acest an, in sfarsit au inceput lucrarile pe sectorul Pitesti-Sibiu. Sectiunea 1, dintre Sibiu si Boita, are 13 kilometri, iar constructorul a trimis utilajele inca din primavara. Doar ca acum, totul a fost sistat.

Explozie de cazuri COVID-19 in cea mai mare unitate spitaliceasca din Salaj. Medici, asistenti si pacienti, infectati in spital

Primele trei cazuri au fost inregistrate la Interne, pentru ca in zilele urmatoare, noi imbolnaviri sa fie semnalate si in alte patru sectii.

Tinerii care incearca sa salveze cea mai frumoasa cladire din Herculane, premiati la Gala Societatii Civile

Asociatia Locus din Timisoara este marele castigator al primului loc la Gala Societatii Civile, sectiunea Arta si Cultura.

Licitatia pentru cea mai frumoasa cladire din Baragan, finalizata. Cat va costa restaurareaPalatului Prefecturiidin Calarasi, construit in anul 1895

Reabilitarea Palatului Prefecturii, una dintre cele mai frumoase cladiri istorice din Calarasi, aflata intr-o stare avansata de degradare, a intrat in linie dreapta. Modernizarea monumentului a fost estimata la 50 de milioane de lei, iar lucrarile vor fi finantate de Consiliului Judetean Calarasi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )