Libnet.ro
UNICEF

15:16

Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus Cel mai grav bilant din mai

Hotnews Hotnews,
 Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus Cel mai grav bilant din mai

Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a recunoscut vineri o crestere grava a cazurilor de coronavirus din Rusia, asigurand totusi ca tara sa este pregatita sa faca fata acestei situatii, potrivit AFP. Pana vineri, in ultimele 24 de ore au fost inregistrate oficial 9. 412 cazuri noi de coronavirus si 186 de decese cauzate de boala, cel mai mare total de la 23 mai. continuă pe Hotnews

Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus

Vicepremierul rus, Tatiana Golikova, a recunoscut azi o crestere grava a cazurilor de coronavirus din Rusia, asigurand totusi ca tara sa este pregatita sa faca fata acestei situatii.

Coronavirus in lume: Peste 32.000 de decese in Franta 9.400 cazuri noi in Rusia

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus in lume a ajuns la aproape 34,5 milioane, iar cel al deceselor Covid-19 raportate la 1. 000, peste 25,5 milioane de pacienti fiind declarati vindecati de Sars-Cov-2, potrivit centralizarii Worldometers. --------------------22:10 Un prim lot de vaccin rusesc impotriva coronavirusului a sosit in Venezuela, a anuntat vineri guvernul lui Nicolas Maduro19:54 Rusia recunoaste cresterea grava a cazurilor de coronavirus Cel mai grav bilant din mai19:42 Germania a inregistrat peste 2. 600 de contagieri intr-o zi, un nou record dupa luna aprilie18:53 UE, in discutii cu alte patru companii pentru vaccinuri, pe langa cele sapte de care se stia deja18:44 Madridul se pregateste, in incertitudine, de o carantina partiala dificil de aplicat17. 10 India: Numarul infectiilor a crescut la 6,39 de milioane, aproape 100. 000 de decese16. 26 Suedia: Agentia de Sanatate Publica impune noi restrictii.

Peste 9.000 de cazuri de COVID-19 in Rusia, in ultimele 24 de ore. Este cel mai mare numar zilnic inregistrat de la sfarsitul lunii mai

Potrivit celor mai recente date, raportate vineri, Rusiaa inregistrat 9. 412 de cazuri noi de coronavirus. Acesta este cel mai mare numar zilnic raportat dupa data de 23 mai, numarul total al infectarilor la.

Ludovic Orban: Nuntile, botezurile si transportul public prezinta cel mai mare risc de infectare cu noul coronavirus (VIDEO)

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, sustine ca din analizele autoritatilor reiese clar ca riscul cel mai mare de de contractare a COVID-19 a fost la nunti si la botezuri, la care nu s-au respectat re.

Cel mai scump aliment pentru romani. Pe ce au dat mai multi bani, inca de la 1 septembrie

Luna septembrie a adus scumpiri pentru mai multe categorii de alimente, comparat cu luna august, iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru produsele respective. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care a crescut cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, inregistrand o crestere .

Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume. Unde se va trai regeste

Salariu minim pe economie este unul din cele mai importante criterii cand vine vorba de orasele mari europene. Se pare ca unul dintre acestea va deveni, daca nu tentant, cel putin ofertant din acest punct de vedere. Orasul cu cel mai mare salariu minim din lume Locuitorii orasului Geneva au aprobat duminica propunerea pentru un .

Cel mai bogat roman din America. Povestea fantastica a lui George, vandut de Romania la pretul unei vaci

A fost vandut de Romania la pretul unei vaci. Separat de parinti cand era doar un pusti, a trebuit sa-si ia viata in propriile maini. in cele din urma, a reusit sa ajunga in Statele Unite ale Americii. Astazi, este cel mai bogat roman din America. Povestea sa este fabuloasa! George, cel mai bogat roman .

Cel mai bogat primar din istoria Bucurestiului. A fost supranumit Nababul

Cine a fost cel mai bogat primar din Bucuresti? Nababul, asa cum a fost poreclit tocmai din cauza averii uriase, avea un obicei bizar. Cel mai bogat primar din istoria orasului Bucuresti. Un afacerist innascut, a reusit ceea ce parea imposibil Profilul primarului din Bucuresti s-a schimbat drastic de-a lungul timpului. Cum ar arata o .

Cel mai mare alpinist roman din toate timpurile a murit. Gheorghe Dijmarescu s-a stins din viata la 59 de ani

Gheorghe Dijmarescu este considerat cel mai mare aplinist roman din toate timpurile. incepand din 1999 el a cucerit unele dintre ele cele mai inalte varfuri ale lumii si a trecut Dunarea inot. Din pacate, la 59.

Zaharul, cel mai scump aliment al lunii septembrie

Luna septembrie a venit cu scumpiri pentru mai multe categorii de alimente fata de luna august iar acest lucru s-a intamplat ca urmare a cererii mari a populatiei pentru astfel de produse. Potrivit datelor furnizate de Consiliul Concurentei, zaharul este alimentul care s-a scumpit cel mai mult in luna septembrie, fata de luna august, respectiv cu 14%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )