Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bugetul UE pe 2015: peste 140 miliarde euro pentru plati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul UE pe 2015: peste 140 miliarde euro pentru plati

Parlamentul European PE) a aprobat astazi propunerea de buget UE pentru 2015 si amendamentele la bugetul 2014. Bugetul prevede 145,32 miliarde euro in angajamente si 141,21 miliarde euro in plati pentru 2015, precum si extra 4,25 miliarde euro pentru a plati facturile restante in 2014, conform unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

BT ofera 15,7 miliarde euro pentru operatorul wireless EE

Compania britanica de telecomunicatii BT Group a anuntat inceperea negocierilor exclusive pentru cumpararea operatorului de telefonie mobila EE, subsidiara a Deutsche Telekom si Orange, pentru care ofera 12,5 miliarde de lire sterline 15,7 miliarde euro), conform Mediafax.

Investitiile straine directe au insumat 1,591 miliarde euro

Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania date estimate) au totalizat 1,591 miliarde euro, in primele 10 luni ale acestui an, a anuntat Banca Nationala a Romaniei BNR).

Marea Britanie: O studenta a strans 26 de mii de euro pentru un om al strazii, drept recompensa ca acesta i-a oferit bani ca sa ajunga in siguranta acasa

O studenta la arte din Preston a strans peste 26 de mii de euro pentru un om al strazii care i-a oferit cu cateva zile inainte ultimele sale 3 lire ca sa ia un taxi si sa ajunga in siguranta acasa, relateaza The Guardian.

Ucraina vrea sa obtina un ajutor financiar de minim 10 miliarde dolari pentru evitarea default-ului

Ucraina vrea sa obtina un ajutor financiar suplimentar de minim 10 miliarde dolari pentru a evita intrarea in incapacitate de plata, in contextul in care economia se contracta din cauza reducerii.

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

ICR solicita un buget de peste 28 milioane lei pentru cele aproximativ 1.200 de evenimente din 2015

Institutul Cultural Roman ICR) solicita suma de 28. 000 de lei de la bugetul de stat pentru a-si desfasura activitatea in 2015, institutia culturala avand nevoie de aproximativ 5. 000 de lei pentru.

BT ofera 15,7 mld. euro pentru cumpararea operatorului wireless EE de la Orange si Deutsche Telekom

Compania britanica de telecomunicatii BT Group a anuntat inceperea negocierilor exclusive pentru cumpararea operatorului de telefonie mobila EE, subsidiara a Deutsche Telekom si Orange, pentru care ofera 12,5 miliarde de lire sterline 15,7 miliarde.

CNAS a platit in acest an 68,2 milioane euro pentru tratamentele romanilor in strainatate

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Vasile Ciurchea, a declarat luni intr-o conferinta de presa ca anul acesta au fost rambursate plati externe pentru tratamentele romanilor in .

Inspectorii DGAF au constatat prejudicii de 1,7 miliarde euro

Directia Generala Antifrauda Fiscala DGAF) a recrutat, in primul an de activitate efectiva, 1. 318 inspectori antifrauda, care au stabilit sume totale de 778 milioane euro prejudicii constatate, amenzi si confiscari dispuse), iar in subordinea procurorilor au fost detasati 261 inspectori antifrauda, care, in dosarele penale, au intocmit 821 rapoarte de constatare cu prejudicii insumand 916 milioane euro.

Strainii au cheltuit peste 3 miliarde de lei, la conferinte in Romania

Aproape 1,5 milioane de turisti straini au participat la conferinte, congrese si targuri si au cheltuit peste 3,7 miliarde de lei, conform Institutului National de Statistica, citat de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )