Libnet.ro
UNICEF

14:30

Marea Britanie: O studenta a strans 26 de mii de euro pentru un om al strazii, drept recompensa ca acesta i-a oferit bani ca sa ajunga in siguranta acasa

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: O studenta a strans 26 de mii de euro pentru un om al strazii, drept recompensa ca acesta i-a oferit bani ca sa ajunga in siguranta acasa

O studenta la arte din Preston a strans peste 26 de mii de euro pentru un om al strazii care i-a oferit cu cateva zile inainte ultimele sale 3 lire ca sa ia un taxi si sa ajunga in siguranta acasa, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Tranzactie de 19,6 miliarde dolari in Marea Britanie: BT in negocieri exclusive cu Deutsche Telekom si Orange pentru achizitia celui mai mare operator mobil - EE

Grupul britanic BT a intrat in negocieri exclusive pentru achizitia cu 12,5 miliarde lire sterline 19,6 miliarde de dolari) a EE, cel mai mare operator mobil din piata britanica detinut in mod egal de Deutsche Telekom si de Orange, informeaza Reuters. Pretul achizitiei va fi platit in cash si in actiuni BT. Daca tranzactia se va realiza, Deutsche Telekom va detine 12% din BT si va avea un om in echipa de conducere, in timp ce Orange va detine 4% din actiunile BT. EE este liderul pietei de telefonie mobila din Marea Britanie cu 28 de milioane de clienti.

Romani cu care ne mandrim: povestea fotografului din Valea Jiului premiat in Marea Britanie

Alex Beldea 22 de ani) este fotograf freelancer in Marea Britanie, iar recent a obtinut recunoasterea internationala pentru talentul sau. Fotografiile realizate de Alex despre conditiile in care muncesc minerii din Valea Jiului au fost nominalizate pe.

webPR: Atitudinea fata de produsele alimentare modificate genetic pare sa se schimbe in Marea Britanie

Intr-o duminica mohorata, clientii unui supermarket din sudul Londrei nu par interesati sa discute despre alimentele modificate genetic. Majoritatea pareau indiferenti, iar o clienta insista asupra faptului ca achizitoneaza numai produse organice, dar numai in cazul in care nu sunt foarte scumpe. Aparenta lor indiferenta este frapanta, scriu jurnalistii de la The Economist. Marea Britanie a fost odata principala tara care se opunea organismelor modificate genetic. La sfarsitul anilor 1990, protestatarii imbracati in salopete marsaluiau pe ogoare si, alaturi de ONG-urile verzi, strangeau multimi mari de oameni nelinistiti. Publicul ii sprijineau in linii mari: in 2003 aproape 43% considerau ca riscurile prezentate de OMG sunt mai mari decat beneficiile, conform unui sondaj de opinie realizat de Ipsos MORI. Doar 20% considerau ca beneficiile sunt mai mari decat riscurile, restul fiind indiferenti. Majoritatea europenilor erau la fel de speriati. O astfel de presiune publica a determinat ca organismele modificate genetic sa nu fie cultivate la nivel comercial in majoritatea tarilor din Europa, inclusiv in Marea Britanie. Citeste mai mult pe www. infoomg. ro.

Romani cu care ne mandrim: povestea fotografului din Valea Jiului premiat in Marea Britanie

Alex Beldea 22 de ani) este fotograf freelancer in Marea Britanie, iar recent a obtinut recunoasterea internationala pentru talentul sau. Fotografiile realizate de Alex despre conditiile in care muncesc minerii din Valea Jiului au fost nominalizate pe lista scurta a 2014 International Photography Awards.

Tot mai multi straini traiesc in locuinte sociale in Marea Britanie

Una din 10 locuinte sociale din Marea Britanie este locuita de un strain, arata date oficiale citate de tabloidul Daily Mail, relateaza Mediafax.

Bugetul UE pe 2015: peste 140 miliarde euro pentru plati

Parlamentul European PE) a aprobat astazi propunerea de buget UE pentru 2015 si amendamentele la bugetul 2014. Bugetul prevede 145,32 miliarde euro in angajamente si 141,21 miliarde euro in plati pentru 2015, precum si extra 4,25 miliarde euro pentru a plati facturile restante in 2014, conform unui comunicat remis redactiei.

Ioan Niculae: Nu o cunosc pe Alina Bica si nu i-am dat 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz

Patronul grupului InterAgro, Ioan Niculae, sustine printr-un comunicat de presa ca nu o cunoaste pe Alina Bica, fostul procuror sef al DIICOT, si nici nu i-a oferit, direct sau prin intermediari, suma de 3,5 milioane euro pentru tergiversarea dosarului Romgaz. Ioan Niculae mai sustine ca termenul de prescriptie la infractiunea de subminare a economiei nationale este de 30 de ani, motiv pentru care dosarul nu poate fi tergiversat atat timp. Reamintim ca un document al DNA, publicat de jurnalistul Robert Turcescu, arata ca fosta procuror-sef Alina Bica ar fi intervenit pentru solutionarea unui dosar in care este implicat Ioan Niculae, in schimbul unor avantaje. Ioan Niculae i-ar fi dat Alinei Bica 3,5 milioane euro mita pentru a scapa de dosarul in care este acuzat de subminarea economiei nationale.

Faze tari: Uite unde doarme Lenin! Locul unde este ascunsa cea mai cautata statuie din Romania; Se intampla in Romania: 160 de semne de circulatie pe o strada; Misterul creaturii care a ingrozit timp de 30 de ani Marea Britanie a fost dezlegat

Moment ciudat la un meci de fotbal din Kuwait. Nu i-a venit sa creada si a sarit la bataie imediat. Un meci de fotbal din Kuwait a fost scena unui incident ciudat, petrecut intre doi fotbalisti, ambii cazuti dupa o lupta pentru minge. Cum o sa mori in functie de zodia ta. Pe Internet exista tot felul de aplicatii care pretind ca stiu cand si cum vei muri. Dintre acestea, majoritatea sunt inventate pentru distractie si nu au nimic de-a face cu astrele. Iata un horoscop care nu stie.

BT ofera 15,7 miliarde euro pentru operatorul wireless EE

Compania britanica de telecomunicatii BT Group a anuntat inceperea negocierilor exclusive pentru cumpararea operatorului de telefonie mobila EE, subsidiara a Deutsche Telekom si Orange, pentru care ofera 12,5 miliarde de lire sterline 15,7 miliarde euro), conform Mediafax.

BT ofera 15,7 mld. euro pentru cumpararea operatorului wireless EE de la Orange si Deutsche Telekom

Compania britanica de telecomunicatii BT Group a anuntat inceperea negocierilor exclusive pentru cumpararea operatorului de telefonie mobila EE, subsidiara a Deutsche Telekom si Orange, pentru care ofera 12,5 miliarde de lire sterline 15,7 miliarde.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )