Libnet.ro
UNICEF

13:00

Bugetul de aparare al Chinei - cea mai mica apreciere din ultimii 30 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bugetul de aparare al Chinei - cea mai mica apreciere din ultimii 30 de ani

Bugetul de aparare al Chinei va avea, in acest an, cea mai slaba crestere din ultimii 30 de ani, din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

MAE, reactie ferma dupa ce premierul Ion Chicu a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

MAE, reactie ferma dupa ce Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a oferit o prima reactie, vineri, la afirmatiilelui Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, care a declarat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa.

PREMIERUL MOLDOVEI: Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa

Premierul Republicii Moldova, Ioan Chicu, a avut vineri o iesire fara precedent la adresa Romaniei, pe care a acuzat-o ca e cea mai corupta tara din Europa. El a continuat cu critici legate de gestiunea coronavirusului si a scris pe Facebook ca doar judetul Suceava are un numar de infectati cu COVID 19 cat jumate din numarul de bolnavi inregistrati in toata Republica Moldova.

Premierul Republicii Moldova spune ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa Donatia trimisa cetatenilor din stanga Prutului fusese intampinata si ea cu reactii controversate de oficialii de la Chisinau

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a continuat sirul declaratiilor provocatoare la adresa Bucurestiului, vineri, cand a afirmat ca Romania geme de cea mai mare coruptie din Europa. Mai mult decat.

Anuntul pentru cei care vor apartament la bloc. Decizia pe care ar lua-o cea mai mare banca din Romania

Nu e o surpriza ca, in mai putin de doua luni, sistemul bancar s-a confruntat cu cateva probleme mari. Mai nou, bancile din Romania se pregatesc de-o decizie radicala care influenteaza.

Europa de Est este afectata de cea mai grava seceta din ultimii 100 de ani

Seceta care parjoleste statele din estul Uniunii Europene devasteaza recoltele si agraveaza ceea ce se asteapta a fi cea mai grava recesiune economica pe care o va traversa regiunea de la caderea comunismului, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

Anunt pentru toti romanii care au cont bancar. Cea mai mare banca vine cu propunerea incredibila de-a renunta la card

Cea mai mare banca din Romania vine cu o propunere incredibila pentru clienti: cum ar fi sa renunte la card? Pare dificil, dar nu e chiar asa. Banca Transilvania a venit inca din aprilie cu.

Dan Petrescu despre situatia din prezent: Cea mai ciudata perioada din viata oricarui om

Antrenorul Dan Petrescu a vorbit intr-un interviu despre perioada ultimelor doua luni pe fondul pandemiei de coronavirus.

Un studiu al Stanford University arata ca mortalitatea SarsCoV-2 va fi mai mica decat estimarile initiale

Prof. Ioannidis a analizat rezultatele a 12 cercetari de seroprevalenta identificarea prezentei anticorpilor SARSCoV-2) elaborate pe esantioane mai mari de 500 de persoane. Principala concluzie a studiului este ca rata de infectare variaza foarte mult in functie de diferitele locatii in care au fost realizate cele 12 studii, dar rata mortalitatii pare sa fie semnificativ mai mica decat estimarile initiale.

Suedia, tara cu cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19

Tara scandinava are cea mai mare rata a mortalitatii de COVID-19 din lume, in ultimele sapte zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )