Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bugetul Primariei Bucuresti, aprobat: pe ce va cheltui Firea cei mai multi bani

Playtech Playtech,
Bugetul Primariei Bucuresti, aprobat: pe ce va cheltui Firea cei mai multi bani

Primaria Bucuresti a aprobat un buget pentru 2020. Consilierii USR si PNL n-au votat pe motiv ca Firea vrea sa acorde banii discretionar companiilor municipale. Bucuresti va avea un buget de. continuă pe Playtech

Bugetul Primariei Bucuresti pentru 2020, adoptat de Consiliul General

Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) a adoptat bugetul general al Primariei Capitalei .

Consiliul General a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe anul 2020 - circa 10 miliarde lei. Ce bani primesc proiectele de infrastructura, bisericile si institutiile care organizeaza spectacole

Consiliul General a aprobat vineri bugetul Primariei Capitalei pe anul 2020, propus de Gabriela Firea. Primaria Capitalei are un buget general estimat la circa 10 miliarde lei echivalentul a 2,1 miliarde de euro) in anul 2020, potrivit proiectului afisat in dezbatere publica pe site-ul municipalitatii. Din acesti bani, subventiile pentru RADET si RATB sunt estimate la 1,64 miliarde lei, cheltuielile de personal 1,94 miliarde lei, din care 1,1 miliarde lei pentru companiile municipale si alte institutii finantate din venituri proprii, cheltuielile curente - 7,2 miliarde. Cheltuielile pentru investitii sunt estimate la circa 2 miliarde lei.

Consiliul General a aprobat bugetul Primariei Capitalei pe anul 2020 - circa 10 miliarde lei. Cum sunt distribuiti banii

Consiliul General a aprobat vineri bugetul Primariei Capitalei pe anul 2020. Acesta este estimat la la circa 10 miliarde lei echivalentul a 2,1 miliarde de euro), potrivit proiectului afisat in dezbatere publica pe.

Gabriela Firea: Suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul din Bucuresti nu poate acoperi toate nevoile

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a spus ca suma alocata de Guvernul Orban pentru bugetul municipiului Bucuresti nu are cum sa acopere toate nevoile si complexitatea problemelor.

Consiliul General va discuta vineri bugetul Primariei Capitalei pe anul 2020 PNL nu va vota: 1,1 miliarde lei merg inspre companiile municipale

Consiliul General va discuta vineri bugetul Primariei Capitalei pe anul 2020. Primaria Capitalei are un buget general estimat la circa 10 miliarde lei echivalentul a 2,1 miliarde de euro) in anul 2020, potrivit proiectului afisat in dezbatere publica pe site-ul municipalitatii. Din acesti bani, subventiile pentru RADET si RATB sunt estimate la 1,64 miliarde lei, cheltuielile de personal 1,94 miliarde lei, din care 1,1 miliarde lei pentru companiile municipale si alte institutii finantate din venituri proprii, cheltuielile curente - 7,2 miliarde. Cheltuielile pentru investitii sunt estimate la circa 2 miliarde lei.

Cine este Ghinea Florin zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi interlopi repatriati. Masuri speciale, pe Aeroportul Otopeni

Ghinea Florin zis Ghenosu a fost adus in tara pentru a-si ispasi sentinta in urma infractiunilor comise. Acesta este considerat unul dintre cei mai periculosi repatriati dat in urmarire internationala. La aeroport au fost luate masuri speciale pentru retinerea acestuia. Cine este Ghinea Florin zis Ghenosu, unul dintre cei mai periculosi interlopi repatriati? Ghenosu, unul .

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea pleaca din PSD. Mircea Draghici era in partid de peste 20 de ani

Mircea Draghici, unul dintre cei mai apropiati oameni ai lui Dragnea, a anuntat, astazi, ca si-a dat demisia din PSD.

S-a demonstrat stiintific: Cei mai necivilizati soferii sunt cei de BMW sau Audi!

Vesti proaste pentru soferii de BMW sau Audi mai ales dupa mediatizarea incidentelor din trafic din ultima perioada. Aparatorii vatmanilor sau a soferilor de autobuz in incidentele care implicau soferii de BMW.

HOROSCOPUL RUNELOR! Acestia sunt CEI MAI NOROCOSI NATIVI. Afla ce iti rezerva ziua de joi in functie de zodie!

Runele sunt simboluri divine folosite cu mare succes si in zilele noastre. De cele mai multe ori sunt utilizate pentru protectie si noroc. Afla ce predictii iti aduc runele astazi, 13 februarie, in functie de.

Unde sunt cele mai mari salarii din Romania. Iata unde se dau si cei mai putini bani

Potrivit INS Institutul National de Statistica), castigul salarial mediu net a fost de 3. 340 lei, in decembrie 2019, in crestere fata de luna prezedenta cu 161 lei +5,1%). Astfel, cele mai mari s-au inregistrat in activitati de servicii in tehnologia informatiei, inclusiv activitati de servicii informatice, respectiv de 7. 689 lei. Unde sunt cele mai mari .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )