Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oara din spitalul din Galati

Antena3 Antena3,
Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oara din spitalul din Galati

Un cetatean bulgar suspectat de coronavirus a fugit, pentru a doua oara, de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati. Omul a fost prins de jandarmi. continuă pe Antena3

Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit dintr-un spital din Galati Cum a reusit sa scape

Un cetatean bulgar cu simptome de coronavirus a fugit dintr-un spital din Galati si a bagat sapte persoane intr-un centru de carantina deoarece a calatorit cu acestea intr-un microbuz. Bulgarul a fost prins de politisti si i s-a facut un dosar penal, potrivit Mediafax.

Un pacient suspect de coronavirus a fugit din spital. El fusese internat la Matei Bals Testul este negativ UPDATE

Un pacient internat suspect de coronavirus a fugit dintr-un spital din Bucuresti. Este vorba de spitalul Matei Bals. Politia Capitalei a fost sesizata in aceasta dimineata de reprezentantii unei unitati medicale din Bucuresti despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infectia cu noul tip de coronavirus a plecat din spital, precizeaza Grupul de comunicare strategica. Rezultatul testului efectuat barbatului este negativ.

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus care a fugit din spitalul din Galati a incercat a doua oara sa scape din spital. A fost prins sarind gardul

Cetateanul suspect de coronavirus care a fugit miercuri dintr-un spital din Galati si a plecat cu microbuzul la Bucuresti a incercat din nou sa fuga din spital, fiind prins de jandarmi cand sarea gardul unitatii medicale. Parchetul anunta ca pe numele acestuia a fost deschis dosar penal.

CORONAVIRUS. Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit din spitalul Galati

Unii romani nu inteleg riscul infectarii cu noul coronavirus Covid-19. La Galati, marti seara, s-a deplasat la un hotel din municipiul Galati, unde li s-a sesizat ca o persoana acuza simptome similare celor de.

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus a incercat din nou sa fuga din spitalul din Galati. De data aceasta a fost prins sarind gardul

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus si internat la Spitalul din Galati a avut, joi, o a doua tentativa de a fugi din unitatea spitaliceasca. Amintim ca acesta a fost internat marti seara, dupa ce i s-a.

Autoritatile sunt in alerta! Un barbat suspect de coronavirus a fugit astazi din spitalul Matei Bals

Ultima ora! Un barbat internat la spitalul de boli infectioase Matei Bals este dat in urmarire de Politia Capitalei. Potrivit ultimelor informatii, barbatul era suspect de coronavirus si urma sa fie testat. UPDATE: Testele prelevate barbatului inainte de a parasi spitalul au fost finalizate, rezultatul fiind negativ. Acest lucru inseamna ca barbatul nu este purtator .

Politia Capitalei, in alerta. Un suspect de coronavirus a fugit din Institutul Matei Bals UPDATE: Rezultatul testului a fost negativ. Barbatul inca e cautat

UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca rezultatul testului pentru coronavirus in cazul acestui barbat este negativ. Asta inseamna ca el nu este purtator al virusului. in schimb, barbatul.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Rezerva Federala a SUA a redus dobanda cheie pentru a doua oara in decurs de doua saptamani

Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus duminica dobanda de politica monetara pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la un interval de 0%-0,25%, luand o noua masura de urgenta pentru a ajuta economia in timp ce pandemia de coronavirus escaladeaza rapid.

Rezerva Federala a SUA a redus dobanda cheie pentru a doua oara in decurs de doua saptamani, din cauza coronavirusului

Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus duminica dobanda de politica monetara pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la un interval de 0%-0,25%, luand o noua masura de urgenta pentru a ajuta economia in timp ce pandemia de coronavirus escaladeaza rapid, transmite Reuters.

Erste a revizuit in scadere prognoza de crestere pentru Romania, pentru a doua oara intr-o saptamana

Erste a revizuit in scadere, pentru a doua oara intr-un interval de o saptamana, estimarile privind cresterea economiei Romaniei in acest an, pe fondul cresterii riscului de recesiune in zona euro, in contextul epidemiei de coronavirus, scrie profit. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )