Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus a incercat din nou sa fuga din spitalul din Galati. De data aceasta a fost prins sarind gardul

B1 B1,
Cetateanul bulgar suspect de coronavirus a incercat din nou sa fuga din spitalul din Galati. De data aceasta a fost prins sarind gardul

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus si internat la Spitalul din Galati a avut, joi, o a doua tentativa de a fugi din unitatea spitaliceasca. Amintim ca acesta a fost internat marti seara, dupa ce i s-a. continuă pe B1

Cetateanul bulgar suspect de coronavirus care a fugit din spitalul din Galati a incercat a doua oara sa scape din spital. A fost prins sarind gardul

Cetateanul suspect de coronavirus care a fugit miercuri dintr-un spital din Galati si a plecat cu microbuzul la Bucuresti a incercat din nou sa fuga din spital, fiind prins de jandarmi cand sarea gardul unitatii medicale. Parchetul anunta ca pe numele acestuia a fost deschis dosar penal.

Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit dintr-un spital din Galati Cum a reusit sa scape

Un cetatean bulgar cu simptome de coronavirus a fugit dintr-un spital din Galati si a bagat sapte persoane intr-un centru de carantina deoarece a calatorit cu acestea intr-un microbuz. Bulgarul a fost prins de politisti si i s-a facut un dosar penal, potrivit Mediafax.

CORONAVIRUS. Un cetatean bulgar, suspect de coronavirus, a fugit din spitalul Galati

Unii romani nu inteleg riscul infectarii cu noul coronavirus Covid-19. La Galati, marti seara, s-a deplasat la un hotel din municipiul Galati, unde li s-a sesizat ca o persoana acuza simptome similare celor de.

Un bulgar suspect de coronavirus a fugit a doua oara din spitalul din Galati

Un cetatean bulgar suspectat de coronavirus a fugit, pentru a doua oara, de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati. Omul a fost prins de jandarmi.

Masuri radicale in Germania, in plina pandemie de coronavirus: Rezervistii din armata vor fi mobilizati

O masura fara precedent a fost luata in Germania, in incercarea guvernului de la Berlin de a lupta impotriva pandemiei de coronavirus. Rezervistii din armata au fost mobilizati pentru a ajuta.

Wall Street: Tranzactiile suspendate din nou, dupa ce indicele SP 500 a cazut cu 7%

Tranzactiile au fost din nou suspendate pe Bursa din New York dupa ce indicele SP 500 a cazut cu 7%, in ciuda eforturilor masive ale autoritatilor de a restabili increderea, scrie AFP.

Dan Alexa rupe tacerea despre relatia cu Anamaria Prodan. Sunt din nou impreuna, mai puternici ca niciodata

Dupa ce Alexa a retrogradat cu Dunarea Calarasi si a fost dat afara de la Astra pentru rezultate slabe, toti credeau ca Alexa nu o sa mai antreneze doar in Liga a 3-a iar Anamaria Prodan nu o sa mai reuseasca sa-l mai readuca la vreo echipa din fotbalul romanesc. Dan Alexa rupe tacerea despre .

Un pacient suspect de coronavirus a fugit din spital. El fusese internat la Matei Bals Testul este negativ UPDATE

Un pacient internat suspect de coronavirus a fugit dintr-un spital din Bucuresti. Este vorba de spitalul Matei Bals. Politia Capitalei a fost sesizata in aceasta dimineata de reprezentantii unei unitati medicale din Bucuresti despre faptul ca un pacient internat pentru a fi testat pentru infectia cu noul tip de coronavirus a plecat din spital, precizeaza Grupul de comunicare strategica. Rezultatul testului efectuat barbatului este negativ.

Politia Capitalei, in alerta. Un suspect de coronavirus a fugit din Institutul Matei Bals UPDATE: Rezultatul testului a fost negativ. Barbatul inca e cautat

UPDATE: Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca rezultatul testului pentru coronavirus in cazul acestui barbat este negativ. Asta inseamna ca el nu este purtator al virusului. in schimb, barbatul.

Miracolul aerului de munte din Bucuresti a durat doar o zi in noaptea de marti spre miercuri s-au inregistrat din nou depasiri mari pentru poluarea cu PM 10 si PM2,5

Miracolul aerului de munte din Bucuresti a durat doar o zi. Marti noapte, senzorii din retelele de masurare a calitatii aerului au inregistrat din nou depasiri foarte mari, multe peste limetele maxim admise, pentru poluarea cu PM10 si PM 2,5, desi traficul a scazut considerabil in ultimele zile. Sursa poluarii ramane in continuare un mister.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )