Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bulgaria: Cod galben de ninsori in opt regiuni

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria: Cod galben de ninsori in opt regiuni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul bulgar de Meteorologie si Hidrologie, pentru perioada 13-14 Ianuarie 2018, 8 regiuni: Montana, Vrata, Loveci, Gabrovo, Pazardjik, Plovdiv, Smolyan si Kardjali, sunt sub cod galben de ninsori. continuă pe Hotnews

MAE: Avertizare de calatorie pentru romanii care ajung in Bulgaria. Opt regiuni din tara vecina sunt sub cod galben de ninsoare

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis sambata o avertizare de calatorie pentru romanii care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Buglaria in urmatoarele zile cu privire la starea vremii si instituirea unui cod galben de ninsoare pentru opt regiuni din tara vecina.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pentru judetul .

Cod galben de vant puternic in Baragan. Viteza la rafala poate sa atinga 65 km/h

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de vant puternic pentru Bucuresti si 15 judete printre care si Calarasi. Specialistii avertizeaza ca rafale vor avea viteze de 55-65km/h.

Cod galben de vant puternic in trei judete din tara. Care sunt localitatile afectate

Alerta de vreme rea pana la ora 14:00. Meteorologii au emis cod galben de vant puternic, astazi, in trei judete din tara.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis o avertizare nowcasting de cod galben de vant puternic in judetele Constanta si Tulcea. Avertizarea este valabila pentru judetul Constanta:.

Trei judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod galben de intensificari ale vantului pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata dimineata atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu, valabile pana la ora 16:00, potrivit Agerpres .

Capitala si 15 judete, sub cod galben de vant puternic. Care sunt localitatile afectate

Alerta de vreme rea pana la ora 14:00. Meteorologii au emis cod galben de vant puternic, astazi, in trei judete din tara.

Ministerul Afacerilor Externe sustine eforturile comunitatii romane din Statele Unite pentru includerea Romaniei in programul Visa Waiver

Romanian-American Business Council, o organizatie non-profit ce reprezinta interesele comunitatii romane din Statele Unite, a cerut sprijinul Ministerului Afacerilor Externe de la Bucuresti, dupa ce a lansat o campanie pentru a convinge Congresul SUA de a include Romania in programul Visa Waiver, ce ar elimina necesitatea vizelor pentru cetatenii romani ce doresc sa calatoreasca in Statele Unite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )