Libnet.ro
UNICEF

06:15

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme n 2022

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme n 2022

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme in 2022, a declarat, la Riga, vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria. Pentru a se intampla acest lucru, Bulgaria ar trebui sa primeasca in vara unda verde pentru intrarea in ERM II, mecanismul ratelor de schimb, scrie Standart, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Bulgaria va adera la zona euro cel mai devreme in 2022

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme in 2022, a declarat, ieri, vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria, informeaza BTA.

IN DECEMBRIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat, in decembrie, cel mai semnificativ declin din ultimii patru ani, pe fondul sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite Reuters, citata de Agerpres.

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

IN DECEMBRIE FATA DE NOIEMBRIE Eurostat: Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut la 1,6%

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut, in luna decembrie 2018, pana la 1,6%, de la un nivel de 1,9% in luna noiembrie 2018, arata o estimare preliminara a Eurostat, informeaza AFP, conform Agerpres.

Rolls Royce a avut cel mai bun an de vnzari din istorie

Rolls Royce a avut in 2018 cel mai bun an de vanzari din istoria sa de 115 ani, depasind 4. 100 de masini in special datorita pietei americane. Modelul Ghost costa peste 250. 000 euro, iar Phantom este 450. 000 euro. Compania a inceput si livrarile pentru Cullinan, primul sau SUV.

Globurile de Aur 2019: The Americans - cel mai bun serial, Roma, de Alfonso Cuaron - cel mai bun film strain, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama

Cea 76-a editie a galei Globurilor de Aur are loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles. Iata, potrivit Mediafax, primele premii acordate. The Americans - cel mai bun serial-drama, Roma, de Alfonso Cuaron - desemnat cel mai bun film strain, Alfonso Cuaron - cel mai bun regizor, Olivia Colman- cea mai buna actrita intr-o comedie, Green Book- cel mai bun film de comedie, Glenn Close- cea mai buna actrita intr-o drama, Rami Malek- cel mai bun actor intr-o drama, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama.

Procurorul Gheorghe Stan, cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului.

Adjunctul Inspectiei Judiciare, cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor

Adjunctul sefului Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj - 9. 33 - la interviul sustinut pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, in timp ce contracandidata sa, Florena Sterschi, a obtinut 8,33, astfel ca plenul CSM urmeaza sa confirme numirea lui Stan la conducerea controversatei sectii. Gheorghe Stan a sustinut, la interviu, ca printre amenintarile la adresa acestei unitati a identificat anumite campanii de presa.

DANCILA: Cel mai dificil dosar este Cadrul financiar multianual

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca cel mai dificil dosar pe care va trebui sa il gestioneze Romania in perioada in care detine presedintia Consiliului Uniunii Europene este Cadrul financiar multianual.

Romania are cel mai scazut indice privind starea democratiei din Uniunea Europeana

Romania este statul membru al Uniunii Europene cu cel mai scazut indice privind starea democratiei in anul 2018, cele mai eficiente regimuri democratice fiind in Suedia si Danemarca, se arata intr-un raport realizat de The Economist Intelligence Unit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )