Libnet.ro
UNICEF

17:00

DANCILA: Cel mai dificil dosar este Cadrul financiar multianual

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA: Cel mai dificil dosar este Cadrul financiar multianual

Premierul Viorica Dancila a declarat astazi ca cel mai dificil dosar pe care va trebui sa il gestioneze Romania in perioada in care detine presedintia Consiliului Uniunii Europene este Cadrul financiar multianual. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul Gheorghe Stan, cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia sectiei de investigare a infractiunilor comise de magistrati

Inspectorul-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din cadrul Parchetului.

Este oficial: A fost numit cel mai valoros jucator din Europa! Cristiano Ronaldo este abia al 19-lea in ierarhie...

Kylian Mbappe, international francez de la PSG, a fost declarat cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, potrivit unei analize facute de Centrul International pentru studii.

Romania are cel mai scazut indice privind starea democratiei din Uniunea Europeana

Romania este statul membru al Uniunii Europene cu cel mai scazut indice privind starea democratiei in anul 2018, cele mai eficiente regimuri democratice fiind in Suedia si Danemarca, se arata intr-un raport realizat de The Economist Intelligence Unit.

Vesti bune pentru romanii cu rate la banci. Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,92%. Este cel mai mic nivel din ultimele sapte luni

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 2,92%, cel mai mic nivel din iunie 2018 pana in prezent, potrivit datelor publicate marti de Ba.

Kylian Mbappe (PSG), cel mai valoros fotbalist din Europa - Lionel Messi, doar pe sapte

Internationalul francez Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, este cel mai scump jucator din principalele cinci campionate de fotbal din Europa, conform unei analize a Centrului international pentru studii sportive CIES).

Rolls Royce a avut cel mai bun an de vnzari din istorie

Rolls Royce a avut in 2018 cel mai bun an de vanzari din istoria sa de 115 ani, depasind 4. 100 de masini in special datorita pietei americane. Modelul Ghost costa peste 250. 000 euro, iar Phantom este 450. 000 euro. Compania a inceput si livrarile pentru Cullinan, primul sau SUV.

Globurile de Aur 2019: The Americans - cel mai bun serial, Roma, de Alfonso Cuaron - cel mai bun film strain, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama

Cea 76-a editie a galei Globurilor de Aur are loc in noaptea de duminica spre luni, la Los Angeles. Iata, potrivit Mediafax, primele premii acordate. The Americans - cel mai bun serial-drama, Roma, de Alfonso Cuaron - desemnat cel mai bun film strain, Alfonso Cuaron - cel mai bun regizor, Olivia Colman- cea mai buna actrita intr-o comedie, Green Book- cel mai bun film de comedie, Glenn Close- cea mai buna actrita intr-o drama, Rami Malek- cel mai bun actor intr-o drama, Bohemian Rhapsody- cea mai buna drama.

Adjunctul Inspectiei Judiciare, cel mai mare punctaj la interviul pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor

Adjunctul sefului Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, a obtinut cel mai mare punctaj - 9. 33 - la interviul sustinut pentru sefia Sectiei de anchetare a magistratilor, in timp ce contracandidata sa, Florena Sterschi, a obtinut 8,33, astfel ca plenul CSM urmeaza sa confirme numirea lui Stan la conducerea controversatei sectii. Gheorghe Stan a sustinut, la interviu, ca printre amenintarile la adresa acestei unitati a identificat anumite campanii de presa.

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme n 2022

Bulgaria ar putea adera la zona euro cel mai devreme in 2022, a declarat, la Riga, vicepresedintele Comisiei Europene, Valdis Dombrovskis, intr-un interviu acordat postului public de radio din Bulgaria. Pentru a se intampla acest lucru, Bulgaria ar trebui sa primeasca in vara unda verde pentru intrarea in ERM II, mecanismul ratelor de schimb, scrie Standart, citat de Rador.

EURO, CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ISTORIE! Record negativ absolut pentru leu! DEZASTRU PENTRU ROMANI!

Miercurea neagra pentru moneda nationala. Euro atinge cel mai mare nivel din istorie. Moneda europeana a fost cotata, miercuri, la 4,6722 lei. Si dolarul american s-a preciat, ajungand la 4. Francul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )