Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Bulgaria, tot mai aproape de Zona Euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bulgaria, tot mai aproape de Zona Euro

Agentia de evaluare financiara Standard and Poor and s S and P) a revizuit in crestere, cu o treapta, ratingul pentru datoria pe termen lung in valuta atribuit Bulgariei, datorita performantei fiscale solide a statului balcanic si a progreselor inregistrate in vederea aderarii la zona euro, transmite Bloomberg, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Europa, tot mai aproape de o noua criza a gazelor: Republica Moldova ar putea cumpara gaz din Ucraina cu bani imprumutati de la BERD

Republica Moldova ar putea cumpara gaz din Ucraina cu bani imprumutati de la BERD in situatia in care negocierile dintre autoritatile ruse si cele ucrainene privind furnizarea gazelor va esua. Mai exact.

PENTRU BANCILE DIN ZONA EURO BCE propune schimbarea testelor de stres

Anul viitor, acestea se vor derula dupa metodologia actuala, noul cadru fiind planificat pentru 2022, cel mai devreme Seful departamentului de supraveghere din cadrul Bancii Centrale Europene BCE) face propuneri pentru schimbari majore in realizarea testelor de stres la care sunt supuse marile banci din zona euro, anunta centralbanking. com.

EUROSTAT: Inflatia in zona euro a urcat la 1%

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat la 1% in noiembrie, depasind estimarile analistilor, potrivit Eurostat.

De ce tot mai multi doctori au trecut pe TikTok si cum ii ajuta asta pe tineri

TikTok a devenit o aplicatie extrem de populara in randul tinerilor. Dar se pare ca si medicii considera ca se pot folosi de reteaua de socializare. Si au ajuns sa o foloseasca tot mai.

Tehnologiile viitorului, BIM si scanarile 3D, tot mai utilizate in arhitectura de la noi

Digitalizarea completa a proiectelor non rezidentiale ar conduce la reducerea costurilor intre 0,6 - 1 trilioane euro, la nivel global.

Utile: S-a descoperit cauza pentru care tot mai multi romani se imbolnavesc de cancer; Doua semne timpurii ale cancerului de colon, adesea ignorate

Evolutia bolilor autoimune a avut loc odata cu evolutia umana, iar acest lucru inca se intampla. Mutatiile genetice care ne permit sa luptam cu infectiile creeaza. Varicele se trateaza cel mai bine iarna. Amanarea inseamna doar complicatii si riscuri. Varicele sunt dilatatii patologice si permanente ale venelor ce apartin sistemului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )