Libnet.ro
UNICEF

15:00

PENTRU BANCILE DIN ZONA EURO BCE propune schimbarea testelor de stres

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU BANCILE DIN ZONA EURO BCE propune schimbarea testelor de stres

Anul viitor, acestea se vor derula dupa metodologia actuala, noul cadru fiind planificat pentru 2022, cel mai devreme Seful departamentului de supraveghere din cadrul Bancii Centrale Europene BCE) face propuneri pentru schimbari majore in realizarea testelor de stres la care sunt supuse marile banci din zona euro, anunta centralbanking. com. continuă pe Ziarul Bursa

Liderul PSD Brasov propune schimbarea CULORII PARTIDULUI Dunca spune insa ca trandafirii trebuie pastrati

Liderul PSD Brasov, Marius Dunca, propune schimbarea culorii partidului, ca solutie pentru iesirea din criza. Liderii de la Bucuresti au vorbit inca de la inceputul saptamanii despre schimbarea numelui si.

Bulgaria, tot mai aproape de Zona Euro

Agentia de evaluare financiara Standard and Poor and s S and P) a revizuit in crestere, cu o treapta, ratingul pentru datoria pe termen lung in valuta atribuit Bulgariei, datorita performantei fiscale solide a statului balcanic si a progreselor inregistrate in vederea aderarii la zona euro, transmite Bloomberg, citat de Agerpres.

EUROSTAT: Inflatia in zona euro a urcat la 1%

Rata anuala a inflatiei in zona euro a urcat la 1% in noiembrie, depasind estimarile analistilor, potrivit Eurostat.

Autoritatile pentru concurenta din UE investigheaza Google pentru modul in care colecteaza datele

Autoritatile pentru concurenta din Uniunea Europeana investigheaza modul in care Google colecteaza datele clientior sai, ceea ce sugereaza ca operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet din lume ramane in atentia Comisiei Europene in pofida amenzilor uriase pe care le-a aplicat companiei americane.

Situatie dramatica pentru bolnavii din spitalele Capitalei! Ce au ajuns sa faca dupa ce au ramas fara apa calda si caldura

Suntem in anul 2019, dar asta nu se simte in toate cartierele din Bucuresti. Avariile aparute in sistemul de termoficare au facut ca locuitorii din mai multe zone sa stea zile intregi fara apa si caldura, pe un frig cumplit. Mai grav este ca situatia s-a regasit si in cateva spitale din Capitala, unde bolnavii .

Obligatii de raportare pentru companiile din grupuri multinationale, la final de an Country by country report

In urma implementarii Actiunii 13 din cadrul Planului impotriva Erodarii Bazei Impozabile si a Relocarii Artificiale a Profiturilor Base Erosion and Profit Shifting - BEPS) in legislatia Uniunii Europene si a Romaniei, companiile romanesti care fac parte din grupuri multinationale cu cifra de afaceri anuala consolidata mai mare de 750 de milioane de euro sunt obligate sa indeplineasca anumite formalitati legate de Raportarea tara cu tara Country by Country Report sau CbC Report) pana la finalul anului.

Vesti bune pentru locuitorii din Focsani. Primaria cumpara 16 autobuze electrice

Primaria Municipiului Focsani a semnat, luni, contractul de finantare pentru modernizarea transportu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )