Libnet.ro
UNICEF

10:45

Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din Romania Editia a III-a

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din Romania Editia a III-a

Bun de Tipar. Gala Industriei de Carte din Romania, organizata de Federatia Editorilor din Romania si Headsome Communication, a debutat in 2012 si isi propune sa marcheze reusitele anuale ale industriei editoriale autohtone, sa atraga atentia publicului asupra celor mai bune produse editoriale romanesti, in contextul in care se vorbeste tot mai mult . continuă pe Ceaşca de Cultură

STP Alba Iulia, reconfirmata drept cel mai bun transportator public de calatori din Romania in 2014

Societatea de Transport Public Alba Iulia a primit premiul de cel mai bun transportator public de calatori din Romania 2014 cu prilejul galei anuale a revistei TIR Magazin, revista transportatorilor. Este pentru a doua oara cand STP Alba Iulia obtine acest premiu, dupa ce anul trecut a devansat pentru prima data cele mai mari companii de transport public din Romania, inscrise in aceasta competitie.

Femeile din Romania care au implanturi cu gel industrial produse in Franta au dreptul sa primeasca despagubiri

Cele aproximativ 250 de femei din Romania care au implanturi de tip P. cu gel industrial produse in Franta au dreptul sa primeasca despagubiri, dupa ce o instanta judecatoreasca din Franta a pronuntat.

CERT-RO: Peste 2,2 milioane de IP-uri din Romania au fost implicate in incidente de securitate cibernetica

Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica CERT-RO) a primit anul trecut peste 43 milioane alerte de securitate cibernetica cu privire la peste 2,2 milioane IP-uri unice din Romania implicate in diverse tipuri de incidente de.

Becali, primul interviu din puscarie: Sunt sigur ca Basescu imi va da gratierea pana in Paste. Puscariile din Romania sunt enclave de tinere de sclavi

Gigi Becali a acordat miercuri primul interviu telefonic din puscarie pentru postul Romania TV, cel care de luni de zile preseaza pentru eliberarea sa si, mai nou, a lui Gica Popescu. Becali crede ca presedintele Traian Basescu il va elibera, desi acesta tocmai a spus ca nu va interveni peste decizia justitiei niciodata. Becali afirma ca in puscariile din Romania se omoara oameni, iar detinutii sunt sclavi si ca nu se aplica legea. Patronul Stelei are de executat trei ani si jumatate de inchisoare, incepand din mai 2013.

Gap, al treilea cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, a plecat din Romania

Brandul american Gap, al treilea cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, a iesit de pe piata din Romania. Grecii de la Marinopoulos Group, care operau franciza Gap in Romania, au inchis toate magazinele din tara.

Mircea Dusa propune ca fiecare oras si municipiu din Romania sa includa o artera cu numele 1 Decembrie 1918

Deputatul PSD de Harghita,Mircea Dusa, a propus o initiativa de a numi cate o artera in fiecare oras si municipiu dinRomania cu denumirea 1 Decembrie 1918, Comisia pentru administratie din.

Caru' cu Vedete: Unul dintre cele mai longevive cupluri din Romania s-a destramat peste noapte; S-a certat Piti cu Mutu din cauza Vicai Blochina? Ce spune blonda; Nicoleta Luciu s-a ingrasat 12 kilograme! N-o sa crezi cu ce s-a indopat

E mare scandal intre cumnatele! Doua prezentatoare TV sexy au ajuns la cutite din cauza unui Don Juan ranit in orgoliu. Prietene la catarama. Jean Claude Van Damme, filmare secreta la Balea! Cum arata megastarul la 54 de ani. Surpriza de proportii, ieri, pentru turistii care s-au aflat la Balea Lac.

Manevrele militare cu nave din Romania, Bulgaria si SUA, amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor din Marea Neagra

Manevrele militare care urmau sa debuteze marti, in Marea Neagra, au fost amanate pentru 24 de ore din cauza conditiilor meteo nefavorabile, informeazaMediafax. Exercitiul la care urmau sa participe nave.

Business report: Fiscul isi ataca discriminatoriu datornicii; Se bat cu multinationalele. Cine sunt romanii cu magazine de peste 100 de milioane; Topul bancilor din Romania. Ce profit au facut anul trecut liderii sistemului bancar

Prigoana Fiscului: Firmele vor fi controlate la sange pentru munca la negru si evaziune. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) si Inspectia Muncii va declansa incepand din semestrul II din luna iulie) controale la firme in cadrul unui proiect-pilot. Tinerii antreprenori si femeile manager pot depune, de luni, cereri online pentru finantarea nerambursabila a proiectelor. Departamentul pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism va deschide luni, sesiunea de inscrieri online.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )