Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gap, al treilea cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, a plecat din Romania

Hotnews Hotnews,
 Gap, al treilea cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, a plecat din Romania

Brandul american Gap, al treilea cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, a iesit de pe piata din Romania. Grecii de la Marinopoulos Group, care operau franciza Gap in Romania, au inchis toate magazinele din tara. continuă pe Hotnews

Acesta este IADUL studentilor. Cum arata pe dinauntru cel mai mare camin studentesc din tara

Este cel mai mare camin studentesc din Macedonia, loc in care vin anual peste 1200 de studenti de pe intreg intinsul tarii. Aici, studentii sunt cazati, li se ofera mancare si toate conditiile pentru a.

Tranzactie de 1 mld. $: apare cel mai mare comerciant de banane din lume

Distribuitorii de fructe Chiquita Brands International SUA) si Fyffes Irlanda) vor fuziona prin schimb de actiuni intr-o tranzactie evaluata la aproximativ un miliard de dolari, creand cel mai mare comerciant de banane la nivel global, cu vanzari de.

Interviu exclusiv cu Hristo Stoicikov. Cel mai mare fotbalist al Bulgariei il apara pe Gica Popescu

Cel mai mare fotbalist al Bulgariei Hristo Stoicikov a acordat un interviu exclusiv emisiunii Sinteza Zilei, in cadrul caruia a sustinut nevinovatia lui Gica Popescu. Hristo Stoicikov a declarat ca doreste .

Interviu EXCLUSIV cu Hristo Stoicikov. Cel mai mare fotbalist al Bulgariei il apara pe Gica Popescu

Cel mai mare fotbalist al Bulgariei, Hristo Stoicikov, a acordat un interviu exclusiv emisiunii Sinteza Zilei, in cadrul caruia a sustinut nevinovatia lui Gica Popescu. Hristo Stoicikov a declarat ca.

Anonymous acuza: cel mai mare furt din lumea Bitcoin a fost o lovitura interna

Cea mai mare pierdere de bitcoini din lume ar putea deveni cel mai mare furt din interior. Cel putin Anonymous sustine ca are dovezi care arata ca seful Mt. Gox, cel mai mare serviciu de schimb bitcoini, a fugit cu banii. E vorba de sute de milioane de dolari in moneda virtuala.

Doru Tureanu, cel mai mare hocheist din istoria Romaniei, a murit la varsta de 60 de ani

Doru Tureanu, poate cel mai mare hocheist din istoria Romaniei, a murit marti dimineata la Spitalul Colentina din Bucuresti, la varsta de 60 de ani.

Bursa de la Berlin, cel mai mare eveniment de turism al anului 2014

Acest targ desfasurat intre 5-9 martie este cel mai mare eveniment de profil din lume, la care participa si specialisti, dar si turisti. Romania a fost prezenta cu 56 de expozanti, agentii de turism, companii aeriene, hotelieri, autoritati locale si asociatii de promovare a zonelor turistice romanesti.

Doroftei ar semna petitia de gratiere a lui Gica Popescu: Nu putem intoarce spatele unui om care ne-a reprezentat la cel mai mare nivel cu mandrie

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a declarat, luni, ca ar semna petitia de gratiere a fostului international Gheorghe Popescu, deoarece acesta a dat banii inapoi, dar a si reprezentat.

Romania are cei mai multi tineri someri din Europa.

Romania este tara din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, citat de Mediafax. Romania inregistreaza cel mai mare procent NEET - cei fara slujba si cei care nu sunt cuprinsi in nicio forma de scolarizare - din tarile Uniunii Europene. La nivelul UE, in aceasta categorie, sunt 6,8 .

ChiquitaFyffes va fi cea mai mare companie de banane din lume

Compania de fructe irlandeze Fyffes si rivalul sau american Chiquita se vor uni pentru a infiinta cea mai mare companie de comert cu banane din lume, investitie ce se va ridica la aproximativ 1 miliard de dolari, transmite BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )