Libnet.ro
UNICEF

21:16

BUNA VESTIRE. Traditii si obiceiuri de 25 martie. Ce se intampla cu cei care mananca peste in aceasta zi

Antena3 Antena3,
BUNA VESTIRE. Traditii si obiceiuri de 25 martie. Ce se intampla cu cei care mananca peste in aceasta zi

Pe langa semnificatia religioasa, in ziua de Buna Vestire in unele zone din tara se spune ca atunci canta cucul prima oara. In traditia populara cucul este vestitorul de lucruri importante din viata de zi cu zi a omului. In trecut se credea ca in momentul in care o persoana il auzea pentru prima oara cantand in acel an, omul trebuia sa numere de cate ori acesta canta. Astfel, omul afla cati ani mai are de trait. continuă pe Antena3

Buna Vestire. Traditii si superstitii de Buna Vestire. Ce fac tinerele fete de Buna Vestire ca sa-si gaseasca iubit

Buna Vestire. Traditii si superstitii de Buna Vestire. Buna Vestire se praznuieste, in fiecare an, pe 25 martie, fiind prima sarbatoare crestina inchinata Fecioarei Maria. in calendarul nostru popular, Bunavestire este cunoscuta sub denumirea de Blagovestenii sau Ziua Cucului.

Miercuri, 25 martie 2020. Ce sarbatoresc ortodocsii de Buna Vestire sau Blagovestenia

Miercuri, 25 martie, crestin ortodocsii se pregatesc de o mare sarbatoare Buna Vestire. Ce inseamna ziua aceasta si de ce este atat de importanta pentru credinciosi? Bunavestire sau Blagovestenia, sarbatorita pe 25 martie Miercuri, 25 martie, credinciosii se pregatesc de o sarbatoare foarte importanta. Buna Vestire este sarbatoarea care celebreaza ziua in care Arhanghelul .

BUNA VESTIRE. Ce trebuie sa faci pe data de 25 martie in casa pentru a avea noroc tot anul

Romanii sarbatoresc pe data de 25 martie Buna Vestire.

24 martie. Sarbatoare mare la romani, astazi. Ce sfant este pomenit inainte de Buna Vestire

Toata crestinatatea ortodoxa este in Postul Pastelui si in aceasta perioada, conform calendarului Ortodox, se sarbatoresc Sfintii, printre acestia si cei ai zilei de 24 martie, sarbatoriti inainte de Buna Vestire. 24 martie. Sarbatoare mare la romani, astazi Maine este Buna Vestire, conform calendarului Ortodox, dar astazi, pe 24 martie, Biserica Ortodoxa sarbatoreste doi importanti .

Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului Sacrificiul, miercuri, 25 martie 2020. Schimbari majore in grila

Din cauza crizei sanitare pe care o traversam, multe afaceri au de suferit. De asemenea, trusturile isi restrang activitatile sau suspenda noile emisiuni care trebuiau sa intre pe post. Ce se intampla cu grila serialelor de la Antena 1? Ce se va difuza miercurea in locul proiectului Sacrificiul? Ce difuzeaza Antena 1 in locul serialului .

HOROSCOP rune 25 martie. Gemenii au momente de transformare, Fecioarele trebuie sa faca un pas inapoi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 25 MARTIE 2020.

Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun, din 25 martie. S-a impus o singura conditie

Decizie drastica intr-un oras din Romania! Care este primul judet unde se suspenda transportul in comun, in contextul pandemiei de coronavirus? Ce conditie s-a impus? Primul oras din Romania care suspenda transportul in comun Primaria Municipiului Iasi a luat masuri drastice in ceea ce priveste transportul in comun. De maine, 25 martie, accesul in mijloacele .

Primul judet care intra in carantina totala din 25 martie 2020. Cat va dura si cum vor circula locuitorii

In acest moment Romania are confirmate sapte decese confirmate in Romania. Este vorba despre un caz care a pornit din spital, pacientul luand acest nou tip de coronavirus de la un coleg de salon. Starea de Urgenta, cu toate prerogativele sale a intrat in vigoare, incepand de aseara, 23 martie, ora 22:00. Primul judet care .

COVID-19 in R. Moldova. Acces interzis in parcuri, incepand cu 25 martie. Militarii Armatei Nationale si angajatii MAI vor asigura ordinea publica

Incepand cu 25 martie, accesul cetatenilor va fi restrictionat in parcuri, terenuri sportive, de joaca si in alte zone publice din orasele si municipiile Republicii Moldova, pentru a evita aglomeratia, dar si raspandirea COVID-19. Anuntul a fost facut de catre premierul Ion Chicu, dupa sedinta Comisiei situatii exceptionale de luni, 23 martie.

Ministrul Economiei: Desi ne dorim ca firmele sa depuna declaratiile fiscale pe 25 martie, acestea NU PATESC NIMIC daca nu o vor face

Ministerul Finantelor a transmis ca a renuntat la propunerea de prorogare a termenului de depunere a declaratiilor fiscale de la 25 martie la 25 aprilie. Detalii AICI) in schimb, ministrul Economiei a declarat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )