Libnet.ro
UNICEF

09:00

Zi neagra in Italia: 250 de decese din cauza noului coronavirus - Cel mai mare numar raportat intr-un interval de 24 de ore. Peste 1.300 de cazuri critice

B1 B1,
Zi neagra in Italia: 250 de decese din cauza noului coronavirus - Cel mai mare numar raportat intr-un interval de 24 de ore. Peste 1.300 de cazuri critice

Un numar de 250 de oameni au murit in Italia intr-o singura zi din cauza noului coronavirus, bilantul total al deceselor ajungand la 1. 660 de cazuri au fost confirmate in total, 2. 547 numai. continuă pe B1

Albania inregistreaza primul deces din cauza noului coronavirus si scoate armata pe strazi

Alarmate de primul deces din cauza coronavirusului Covid-19, autoritatile albaneze scot armata si politia in strada in scopul identificarii tururor celor care au fost in Italia si Grecia si nu s-au autoizolat.

Ucraina isi inchide frontierele dupa primul deces din cauza COVID-19

Ucraina a anuntat, vineri, inchiderea frontierelor timp de cel putin doua saptamani, in urma inregistrarii primului deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare.

Coronavirus in Italia: 250 de morti in 24 de ore. Un nou record tragic

Italia a inregistrat 250 de noi decese in contextul epidemiei de coronavirus in 24 de ore, un nou record, ceea ce creste numarul mortilor la 1. 266, potrivit unui bilant publicat vineri de Protectia Civila, scrie AFP.

Rata deceselor in Italia, pe categorii de varsta, din cauza coronavirusului COVID-19. Cum arata situatia din Peninsula comparativ cu cea din China (FOTO)

Cel mai mare numar de decese din Italia a fost inregistrat in randul persoanelor cu varste de peste 80 de ani, in randul celor cu varsta intre 70-79 de ani, dar si in randul celor cu varste intre 60-69 de.

Coronavirus - Amazon si eBay, investigate in Italia din cauza preturilor mari la care se vindeau mastile de protectie si gelul dezinfectant

Autoritatile italiene din domeniul concurentei au deschis o ancheta pentru modul in care diverse produse precum mastile faciale si gelul dezinfectant s-au vandut pe Amazon si eBay. in Italia au fost numeroase cazuri in care aceste produse au fost puse in vanzare la preturi uriase, cum ar fi 300 de euro pentru un litru de gel antibacterian. in Italia, numarul mortilor din cauza epidemiei a depasit 1.

UPDATE Bulgaria a decretat starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus

Cu 23 de cazuri de contaminare cu SARS-CoV-2, dintre care unul fatal, Bulgaria a instaurat regimul de stare de urgenta pentru a opri raspandirea noului coronavirus.

DigiSport: Stadionul din Giurgiu, in carantina din cauza epidemiei de coronavirus!

Toti calatorii unui autocar, veniti din Italia, au fost plasati direct acolo.

Restrictii la Permise si inmatriculari din cauza noului coronavirus

Autoritatile au anuntat, astazi, ca activitatile din domeniul inmatriculari si Permise de Conducere se vor efectua, in perioada 16-31 martie 2020, exclusiv in baza unor programari online.

Situatie tot mai grava in Italia: 196 de decese raportate intr-o singura zi din cauza coronavirusului. Numarul cazurilor critice a sarit de 1.000

Numarul persoanelor decedate in Italia din cauza noului coronavirus a ajuns miercuri la 827. 462 de cazuri au fost raportate in total. Din acestea, 2. 313 sunt cazuri noi, vindecate sunt 1. 045, iar.

Pandemia Covid 19. Europa, extrema urgenta

De la ora la ora, tot mai multe state europene raporteaza decese din cauza noului coronavirus si cresterea numarului de imbolnaviri. Situatia cea mai grava este in continuare in Italia, unde in ultimele 24 de ore au mai murit 196 de persone, dar situatia se agraveaza in Spania, Germania, Marea Britanie si state din vecinatatea Romaniei, dar si in statele nordice.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )