Libnet.ro
UNICEF

14:45

Bunicul copilotului sinucigas ar fi fost din Romania

România Liberă România Liberă,
Bunicul copilotului sinucigas ar fi fost din Romania

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul de la compania aeriana Germanwings in Alpii francezi ar fi avut origini romanesti. Astfel, bunicul lui Andreas Lubitz ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Avion prabusit in Franta: o publicatie germana sustine ca bunicul copilotului Andreas Lubitz este originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului.

Presa germana: Bunicul copilotului avionului A320 Germanwings ar fi emigrat din Romania in anii '70

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii '70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului, citat de Mediafax. Bunicul lui Andreas Lubitz, un medic pediatru in varsta de 87 de ani, si bunica sa, 84 de ani, au locuit in oraselul Neuburg, landul Bavaria, pana in urma cu cateva luni, cand s-au mutat la fiica lor, mama copilotului, in Montabaur, landul Rheinland-Pfalz.

Avionul prabusit in Franta: Bunicul copilotului Andreas Lubitz ar fi fost originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi originar din Romania. El ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, scrie Donau Kurier, citat de.

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul Germanwings a suferit de epuizare si depresie

Andreas Lubitz, copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings, a suferit de epuizare si depresie in anul 2009, acesta fiind motivul pentru care intrerupsese cursurile pentru licenta de pilot.

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a suferit de depresie si epuizare

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare in anul 2009, acesta fiind motivul pentru care intrerupsese cursurile pentru licenta de pilot comercial, afirma cunoscuti ai acestuia citati de presa germana.

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul Germanwings suferea de depresie

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare in anul 2009, motiv pentru care a intrerupt cursurile pentru licenta de pilot comercial, afirma cunoscuti conform Mediafax.

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare - presa

Copilotul suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings a avut depresie si epuizare in anul 2009, acesta fiind motivul pentru care intrerupsese cursurile pentru licenta de pilot comercial, afirma cunoscuti ai acestuia citati de presa germana.

Accidentul aviatic din Franta: Copilotul Andreas Lubitz avea dezlipire de retina

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi ar fi avut dezlipire de retina, sustin anchetatorii, care nu sunt siguri daca problemele lui oftalmologice au cauze fizice sau psihologice,.

Razvan Pascu devine vicepresedinte al Patronatului Tinerilor intreprinzatori din Romania

Razvan Pascu, consultant in marketing turistic, fondator al Asociatiei Travel Focus si Managing Partner al agentiei de PR si Evenimente Travel Communication Romania, a fost ales vicepresedinte al Patronatului Tinerilor intreprinzatori din Romania PTIR).

McDonalds vinde restaurantele din Romania unui antreprenor rus

Lantul american McDonalds vinde bussinesul din Romania unui afacerist rus. Potrivit Ziarului Financiar, tranzactia va avea loc zilele urmatoare. De aceasta achizitie au fost interesati atat afaceristi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )