Libnet.ro
UNICEF

20:30

Presa germana: Bunicul copilotului avionului A320 Germanwings ar fi emigrat din Romania in anii '70

Hotnews Hotnews,
 Presa germana: Bunicul copilotului avionului A320 Germanwings ar fi emigrat din Romania in anii

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit intentionat avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii '70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului, citat de Mediafax. Bunicul lui Andreas Lubitz, un medic pediatru in varsta de 87 de ani, si bunica sa, 84 de ani, au locuit in oraselul Neuburg, landul Bavaria, pana in urma cu cateva luni, cand s-au mutat la fiica lor, mama copilotului, in Montabaur, landul Rheinland-Pfalz. continuă pe Hotnews

Descinderi la locuinta copilotului avionului companiei Germanwings, suspectat ca ar fi prabusit intentionat aeronava

Procurorii germani au descins joi la locuinta copilotului avionului Airbus A320 al companiei Germanwings, despre care exista suspiciunea ca ar fi provocat prabusirea aeronavei, informeaza Reuters. Procurorii si.

Prabusirea avionului A320 Germanwings: Personalitatea copilotului, o pista serioasa, dar nu singura (anchetator francez)

Personalitatea copilotului suspectat ca a provocat deliberat prabusirea avionului Germanwings si care, se pare, ca suferea de tulburari psihologice este o pista serioasa, insa nu singura, a declarat sambata pentru AFP un anchetator francez la Dusseldorf.

Cutia neagra a avionului A320 Germanwings. Pilotul catre copilot: Deschide nenorocita asta de usa!

Deschide nenorocita asta de usa!, l-a implorat comandantul aeronavei Airbus A320 al Germanwings pe copilotul blocat in cabina, cu putin timp inainte ca avionul sa se prabuseasca in Alpii francezi, reiese din datele inregistrate de cutia neagra recupearata de anchetatori. Inainte de a parasi carlinga, capitanul i-a cerut lui Lubitz sa pregateasca aterizarea la Dusseldorf. Acesta i-a raspuns: Sper, Vom vedea.

Prabusirea avionului A320: Germanwings ofera un prim ajutor de 50.000 de euro rudelor victimelor

Compania aeriana Germanwings, al carei avion s-a prabusit marti cu 150 de persoane la bord, ofera rudelor victimelor pana la 50. 000 de euro per pasager pentru a face fata cheltuielilor imediate, a anuntat vineri un purtator de cuvant, citat de AFP.

Avion prabusit in Franta: o publicatie germana sustine ca bunicul copilotului Andreas Lubitz este originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului.

Avionul prabusit in Franta: Bunicul copilotului Andreas Lubitz ar fi fost originar din Romania

Bunicul copilotului Andreas Lubitz, care a prabusit avionul Germanwings in Alpii francezi, ar fi originar din Romania. El ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, scrie Donau Kurier, citat de.

Noi informatii in ancheta prabusirii aeronavei A320 Germanwings: Politia a gasit in locuinta lui Lubitz medicamente pentru afectiuni psihice/ Copilotul ar fi avut probleme de vedere si se adresase medicului inainte de tragedie

Politia germana a descoperit in casa copilotului Andreas Lubitz un numar mare de medicamente destinate tratamentului afectiunilor psihice, anunta jurnalul Welt am Sonntag. Totodata, doi oficiali apropiati anchetei au declarat pentru New York Times ca Lubitz, suspectat ca ar fi provocat prabusirea avionului Germanwings in Alpii francezi, s-a adresat unei clinici din cauza problemelor de vedere care i-ar fi putut afecta capacitatea de a pilota avioane.

Bunicul copilotului sinucigas ar fi fost din Romania

Copilotul suspectat ca a prabusit avionul de la compania aeriana Germanwings in Alpii francezi ar fi avut origini romanesti. Astfel, bunicul lui Andreas Lubitz ar fi emigrat din Romania in Germania, in anii 70, sustine publicatia locala Donau Kurier, intr-un reportaj realizat in orasul in care au locuit pana de curand bunicii tanarului, potrivit Mediafax.

Prabusirea avionului A320: Unul dintre cei doi piloti, blocat in afara cabinei de pilotaj

Unul din cei doi piloti ai avionului Airbus A320 al companiei Germanwings care s-a prabusit in Alpii francezi a parasit cabina de pilotaj si nu a mai putut reveni, potrivit inregistrarilor sonore recuperate de anchetatori, a afirmat azi o sursa apropiata anchetei, citata de AFP.

Prabusirea avionului A320: Unul din cei doi piloti, blocat in afara cockpitului

Unul din cei doi piloti ai avionului Airbus A320 al companiei Germanwings care s-a prabusit in Alpii francezi a parasit cockpitul si nu a mai putut reveni, potrivit inregistrarilor sonore recuperate de anchetatori, a facut cunoscut joi o sursa apropiata anchetei, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )