Libnet.ro
UNICEF

01:05

McDonalds vinde restaurantele din Romania unui antreprenor rus

B1 B1,
McDonalds vinde restaurantele din Romania unui antreprenor rus

Lantul american McDonalds vinde bussinesul din Romania unui afacerist rus. Potrivit Ziarului Financiar, tranzactia va avea loc zilele urmatoare. De aceasta achizitie au fost interesati atat afaceristi. continuă pe B1

McDonalds VINDE afacerea din Romania unui RUS

McDonalds vinde afacerea pe care o are in Romania. Businessul american din tara noastra va fi vandut unui antreprenor rus, anunta Ziarul Financiar. Tranzactia urmeaza sa fie anuntata in.

Sterling Resources vinde operatiunile din Romania

Sterling Resources a incheiat un contract Contractul privind Vanzarea Operatiunilor din Romania) de vanzare a tuturor operatiunilor din Romania catre Carlyle International Energy Partners CIEP), companie afiliata Grupului Carlyle, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Cartea de business a momentului la 5 edituri de top din Romania

Inovatorii, de Walter Isaacson sau Despre Aproape Orice, de miliardarul Warren Buffet sunt carti care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca oricarui antreprenor sau om de afaceri din Romania. Vezi cat costa, de unde le poti.

Suceava: Doua incendii, din cauza unui scurtcircuit

Doua incendii s-au produs, joi, in Suceava, din cauza unui scurt circuit. Primul incendiu a avut loc la un atelier de tamplarie din comuna Dorna Arini, iar al doilea la hala unui gater din Sadova, informeaza Mediafax.

Razvan Pascu devine vicepresedinte al Patronatului Tinerilor intreprinzatori din Romania

Razvan Pascu, consultant in marketing turistic, fondator al Asociatiei Travel Focus si Managing Partner al agentiei de PR si Evenimente Travel Communication Romania, a fost ales vicepresedinte al Patronatului Tinerilor intreprinzatori din Romania PTIR).

Razvan Pascu devine vicepresedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania

Razvan Pascu, consultant in marketing turistic, fondator al Asociatiei Travel Focus si managing partner al agentiei de PR si evenimente Travel Communication Romania, a fost ales vicepresedinte al Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania PTIR).

Vasile Astarastoae a demisionat de la conducerea Colegiului Medicilor din Romania

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, si-a dat demisia din aceasta functie, el motivand ca a luat decizia ca urmare a sentintei de joi a Judecatoriei Iasi, care l-a condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare, pentru conflict de interese.

Carlyle preia toate operatiunile Sterling din Romania

Sterling Resources Ltd. a anuntat, ieri, ca a incheiat un contract de vanzare a tuturor operatiunilor din Romania catre Carlyle International Energy Partners CIEP), companie afiliata Grupului Carlyle. Vanzarea include drepturile de concesiune cu privire la Perimetrele XIII Pelican, XV Midia, EX-25 Luceafarul si EX-27 Muridava, fiind structurata sub forma vanzarii de catre Societate a filialei sale detinute integral - Midia Resources SRL.

Sterling Resources pleaca din Romania: operatiunile petroliere, vandute pentru 42,5 MIL.$

Compania canadiana Sterling Resources si-a vandut operatiunile din Romania catre fondul de investitii Carlyle International Energy Partners pentru 42,5 milioane de dolari, pentru a se concentra pe operatiunile petroliere din Anglia si Olanda.

Care este legatura dintre Google si moda din Romania

Marti seara a avut loc Fashionable by Google, un eveniment care imbina latura artistica a modei cu cea de business in online. Pentru cei care nu stiu, Fashionable by Google reprezinta un program de training intensiv de publicitate online destinat exclusiv magazinelor online de fashion din Romania, lansat anul trecut. Programul consta intr-o serie de [].

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )