Libnet.ro
UNICEF

18:45

Bunicul Luizei, externat pentru a merge la DIICOT alaturi de fiica sa

România Liberă România Liberă,
Bunicul Luizei, externat pentru a merge la DIICOT alaturi de fiica sa

Bunicul Luizei Melencu a cerut externarea din spital, pe proprie semnatura, pentru a fi alaturi de m. continuă pe România Liberă

Bunicul Luizei Melencu s-a externat din spital pe propria semnatura. Motivul pentru care a facut acest gest

Bunicul Luizei Melencu a fost externat, la cerere, desi medicii i-au recomandat sa mai stea in spital pana luni. Barbatul a iesit pe semnatura din unitatea spitaliceasca pentru a fi alaturi de fiica lui, Monica Melencu. Femeia va merge, luni, la sediul DIICOT Bucuresti, in vederea recoltarii probelor biologice. Bunicul Luizei Melencu a fost externat.

Bunicul Luizei Melencu a fost externat la cerere. isi va insoti fiica la DIICOT

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a parasit, duminica, 29 septembrie 2019, spitalul din Craiova, la cerere, dupa doua zile petrecute in clinica de Cardiologie.

Bunicul Luizei Melencu, externat din spital. O va insoti pe mama adolescentei la Bucuresti pentru prelevarea probelor ADN

Bunicul Luizei Melencu a fost externat din spital. Barbatul a ajuns acolo zilele trecute, dupa ce si-a dat foc in timp ce jandarmii se aflau in curtea sa. O duba plina de jandarmi a ajuns vineri dupa-ami.

Bunicul Luizei, primele declaratii dupa ce a fost externat: Dupa ce Gheorghe Dinca a fost arestat, oasele au fost plantate in padure

Bunicul Luizei Melencu a facut primele declaratii publice dupa ce a fost externat din spital. Luptam si am luptat tot timpul sa ni se spuna adevarul si noua si opiniei publice. Va multumim ca.

Jandarmii au venit sa o ia cu forta pe Monica Melencu la DIICOT. Bunicul Luizei, gest extrem. Si-a turnat benzina pe haine

Update:Bunicul Luizei a amenintat ca isi toarna benzina pe el si isi da foc. Jandarmii a alergat dupa el in magazia din curte Update:Jandarmii au intrat in curtea familiei Melencu. Mama.

UPDATE Prelevarea de probe ADN cu mandat de executare, in cazul Melencu. Bunicul Luizei, internat la Cardiologie, iar mama acesteia a fost externata Medicii le recomanda un psiholog

Bunicul Luizei Melencu a fost internat la Cardiologie, unde va ramane cel putin pana luni, iar mama acesteia a fost externata sambata, dupa ce jandarmii s-au dus vineri seara la casa familiei pentru a pune in executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice.

Mesajul bizar primit de bunicul Luizei, aratat, in direct, la Sinteza zilei

Bunicul Luizei Melencu a marturisit, duminica, la Antena 3 ca de la disparitia fetei a primit mai multe mesaje pe telefon care par a fi semnate de Luiza. Citeste si: Momente tensionate intre familia Melencu.

UPDATE Scandal la casa familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Bunicul Luizei s-a stropit cu benzina, Monica Melencu a lesinat

Mama Luizei Melencu a refuzat, vineri, sa plece de acasa in momentul in care jandarmii s-au dus la casa familiei pentru a pune in executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice si ulterior a lesinat. Mai mult, bunicul Luizei s-a stropit cu benzina. Cei doi membri ai familiei au fost dusi la spital, dupa ce anterior refuzasera.

Bunicul Luizei Melencu, dupa ce a aflat de amenda data de DIICOT: O sa vindem terenul si casa ca sa o platim. Asta e singura solutie

Mama Luizei Melencu inca nu s-a hotarat daca va permite autoritatilor sa ridice probe biologice pentru noi analize. Desi a primit amenda maxima, de 5000 de lei, pentru ca nu s-a prezentat astazi in fata.

Scandal monstru in Caracal! Jandarmii au descins in curtea familiei Melencu, iar bunicul Luizei s-a stropit cu benzina pentru a opri interventia. Mama fetei a lesinat si a fost dusa la spital (VIDEO)

Scandal urias la Caracal. Jandarmii au descins in curtea familiei Melencu pentru a o aduce cu forta pe mama Luizei la DIICOT, dupa ce aceasta a refuzat sa ii fie prelevate probe biologice, relateaza B1TV. La.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )