Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bunicul Luizei Melencu s-a externat din spital pe propria semnatura. Motivul pentru care a facut acest gest

Playtech Playtech,
Bunicul Luizei Melencu s-a externat din spital pe propria semnatura. Motivul pentru care a facut acest gest

Bunicul Luizei Melencu a fost externat, la cerere, desi medicii i-au recomandat sa mai stea in spital pana luni. Barbatul a iesit pe semnatura din unitatea spitaliceasca pentru a fi alaturi de fiica lui, Monica Melencu. Femeia va merge, luni, la sediul DIICOT Bucuresti, in vederea recoltarii probelor biologice. Bunicul Luizei Melencu a fost externat. continuă pe Playtech

Bunicul Luizei Melencu a fost externat la cerere. isi va insoti fiica la DIICOT

Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, a parasit, duminica, 29 septembrie 2019, spitalul din Craiova, la cerere, dupa doua zile petrecute in clinica de Cardiologie.

Bunicul Luizei Melencu, externat din spital. O va insoti pe mama adolescentei la Bucuresti pentru prelevarea probelor ADN

Bunicul Luizei Melencu a fost externat din spital. Barbatul a ajuns acolo zilele trecute, dupa ce si-a dat foc in timp ce jandarmii se aflau in curtea sa. O duba plina de jandarmi a ajuns vineri dupa-ami.

Bunicul Luizei Melencu, dupa ce a aflat de amenda data de DIICOT: O sa vindem terenul si casa ca sa o platim. Asta e singura solutie

Mama Luizei Melencu inca nu s-a hotarat daca va permite autoritatilor sa ridice probe biologice pentru noi analize. Desi a primit amenda maxima, de 5000 de lei, pentru ca nu s-a prezentat astazi in fata.

Bunicul Luizei, primele declaratii dupa ce a fost externat: Dupa ce Gheorghe Dinca a fost arestat, oasele au fost plantate in padure

Bunicul Luizei Melencu a facut primele declaratii publice dupa ce a fost externat din spital. Luptam si am luptat tot timpul sa ni se spuna adevarul si noua si opiniei publice. Va multumim ca.

Bunicul Luizei, externat pentru a merge la DIICOT alaturi de fiica sa

Bunicul Luizei Melencu a cerut externarea din spital, pe proprie semnatura, pentru a fi alaturi de m.

Mama si bunicul Luizei raman internati in spitalul din Craiova

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Craiova a declarat, vineri seara, ca atat mama Luizei Melencu, cat si bunicul fetei isi vor petrece noaptea in spital. Pacientul prezenta o criza.

Mama si bunicul Luizei Melencu, transportati la spital dupa ce politistii si jandarmii au descins la locuinta lor: Femeia a refuzat sa mearga la audieri (VIDEO)

00:Mama si bunicul Luizei Melencu au fost transportati la Spitalul din Craiova, iar medicii au decis ca cei acestia sa ramana internati pana sambata dimineata, informeaza.

UPDATE Prelevarea de probe ADN cu mandat de executare, in cazul Melencu. Bunicul Luizei, internat la Cardiologie, iar mama acesteia a fost externata Medicii le recomanda un psiholog

Bunicul Luizei Melencu a fost internat la Cardiologie, unde va ramane cel putin pana luni, iar mama acesteia a fost externata sambata, dupa ce jandarmii s-au dus vineri seara la casa familiei pentru a pune in executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice.

Mesajul bizar primit de bunicul Luizei, aratat, in direct, la Sinteza zilei

Bunicul Luizei Melencu a marturisit, duminica, la Antena 3 ca de la disparitia fetei a primit mai multe mesaje pe telefon care par a fi semnate de Luiza. Citeste si: Momente tensionate intre familia Melencu.

Mama Luizei Melencu va fi externata din spital, bunicul adolescentei a fost transferat la Cardiologie

Mama Luizei Melencu a fost externata din Spitalul Judetean din Craiova, unde a ajuns alaturi de bunicul Luizei in urma scandalului cu jandarmi petrecut in curtea lor. Bunicul Luizei a fost transferat la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )