Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bunicul Luizei Melencu, dupa ce a aflat de amenda data de DIICOT: O sa vindem terenul si casa ca sa o platim. Asta e singura solutie

Antena3 Antena3,
Bunicul Luizei Melencu, dupa ce a aflat de amenda data de DIICOT: O sa vindem terenul si casa ca sa o platim. Asta e singura solutie

Mama Luizei Melencu inca nu s-a hotarat daca va permite autoritatilor sa ridice probe biologice pentru noi analize. Desi a primit amenda maxima, de 5000 de lei, pentru ca nu s-a prezentat astazi in fata. continuă pe Antena3

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul .

CAZUL CARACAL. Mama Luizei Melencu, dupa ce a fost AMENDATA de procurori: Dinca mi-a luat fata, DIICOT imi ia banii!

Mama Luizei Melencu a rabufnit la adresa procurorilor dIICOT, dupa ce joi a fost amendata cu suma de 5. 000 de lei pentru caa refuzat prelevarea de probe biologice in vederea unei noi expertize ADN.

Prima reactie a tatalui Luizei Melencu, dupa ce testul ADN a aratat ca nu este parintele ei biologic

Dupa efectuarea unor teste ADN anchetatorii au descoperit un lucru socant: se pare ca tatal Luizei Melencu nu este tatal ei biologic. Informatia a fost comunicata sotilor Melencu, insa acestia contesta rezultatul.

Mama Luizei, reactie dupa ce a aflat ca are de platit o amenda consistenta: Am spus ca imi asum tot ce se va intampla

Georgeta Melencu, mama Luizei, a fost amendata de procurorii DIICOT cu suma de 5. 000 de lei. Mama Luizei a refuzat in repetate randuri sa vina la sediul DIICOT pentru a i se preleva probe biologice. Mama Luizei.

Mama Luizei Melencu, reactie sfasietoare dupa ce a aflat ca va fi amendata cu 5.000 de lei. Dinca mi-a luat fata, ei imi iau banii!

Prima reactie a mamei Luizei Melencu, dupa ce a aflat ca va fi amendata! Procurorii au decis sa-i atribuie suma de 5. 000 de lei femeii pentru neprezentarea la DIICOT. Ce a spus mama victimei lui Dinca despre cele auzite si cum se simte acum? Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce a aflat ca va fi .

Mama si bunicul Luizei Melencu, transportati la spital dupa ce politistii si jandarmii au descins la locuinta lor: Femeia a refuzat sa mearga la audieri (VIDEO)

00:Mama si bunicul Luizei Melencu au fost transportati la Spitalul din Craiova, iar medicii au decis ca cei acestia sa ramana internati pana sambata dimineata, informeaza.

Mama Luizei Melencu acuza musamalizare in cazul lui Gheorghe Dinca: Pot sa ma aresteze, nu dau probe ADN

Un nou scandal a izbucnit in cazul Caracal. Procurorii au luat mandat si vor sa obtina cu forta ADN de la mama Luizei Melencu, dupa ce Monica Melencu a refuzat luni searasa dea de buna voie probe.

UPDATE Scandal la casa familiei Melencu, dupa ce mama Luizei a refuzat sa mearga la DIICOT. Bunicul Luizei s-a stropit cu benzina, Monica Melencu a lesinat

Mama Luizei Melencu a refuzat, vineri, sa plece de acasa in momentul in care jandarmii s-au dus la casa familiei pentru a pune in executare mandatul de aducere pentru prelevarea probelor biologice si ulterior a lesinat. Mai mult, bunicul Luizei s-a stropit cu benzina. Cei doi membri ai familiei au fost dusi la spital, dupa ce anterior refuzasera.

Jandarmii au venit sa o ia cu forta pe Monica Melencu la DIICOT. Bunicul Luizei, gest extrem. Si-a turnat benzina pe haine

Update:Bunicul Luizei a amenintat ca isi toarna benzina pe el si isi da foc. Jandarmii a alergat dupa el in magazia din curte Update:Jandarmii au intrat in curtea familiei Melencu. Mama.

Mama Luizei Melencu, amenda uriasa pentru ca nu s-a prezentat la DIICOT. Femeia ar putea fi adusa cu forta

Mama Luizei Melencu are inca o problema de infruntat. Aceasta este amendata cu bani grei pentru neprezentarea sa la DIICOT. Daca nu va veni nesilita de nimeni, se va interveni cu forta. Cat va trebui sa plateasca pentru ca nu s-a supus cererii din partea oamenilor legii? Mama Luizei Melencu, amenda uriasa pentru neprezentarea la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2601 seconds )