Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mama si bunicul Luizei Melencu, transportati la spital dupa ce politistii si jandarmii au descins la locuinta lor: Femeia a refuzat sa mearga la audieri (VIDEO)

B1 B1,
Mama si bunicul Luizei Melencu, transportati la spital dupa ce politistii si jandarmii au descins la locuinta lor: Femeia a refuzat sa mearga la audieri (VIDEO)

00:Mama si bunicul Luizei Melencu au fost transportati la Spitalul din Craiova, iar medicii au decis ca cei acestia sa ramana internati pana sambata dimineata, informeaza. continuă pe B1

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul .

Mama Luizei Melencu, reactie sfasietoare dupa ce a aflat ca va fi amendata cu 5.000 de lei. Dinca mi-a luat fata, ei imi iau banii!

Prima reactie a mamei Luizei Melencu, dupa ce a aflat ca va fi amendata! Procurorii au decis sa-i atribuie suma de 5. 000 de lei femeii pentru neprezentarea la DIICOT. Ce a spus mama victimei lui Dinca despre cele auzite si cum se simte acum? Mama Luizei Melencu, reactie dupa ce a aflat ca va fi .

Bunicul Luizei Melencu, dupa ce a aflat de amenda data de DIICOT: O sa vindem terenul si casa ca sa o platim. Asta e singura solutie

Mama Luizei Melencu inca nu s-a hotarat daca va permite autoritatilor sa ridice probe biologice pentru noi analize. Desi a primit amenda maxima, de 5000 de lei, pentru ca nu s-a prezentat astazi in fata.

Mama si bunicul Luizei raman internati in spitalul din Craiova

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean din Craiova a declarat, vineri seara, ca atat mama Luizei Melencu, cat si bunicul fetei isi vor petrece noaptea in spital. Pacientul prezenta o criza.

Bunicul si mama Luizei Melencu, internati la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Medic: Ma mir de unde pot avea acesti oameni atata forta

Monica Melencu si Stelian Iordache, mama si bunicul Luizei, fata rapita de Gheorghe Dinca in 14 aprilie din Caracal, au ajuns vineri-seara, 27 septembrie 2019, la spitalul din Craiova, in urma episodului petrecut la Diosti, unde anchetatorii s-au prezentat cu un mandat de aducere pe numele mamei Luizei.

Jandarmii au venit sa o ia cu forta pe Monica Melencu la DIICOT. Bunicul Luizei, gest extrem. Si-a turnat benzina pe haine

Update:Bunicul Luizei a amenintat ca isi toarna benzina pe el si isi da foc. Jandarmii a alergat dupa el in magazia din curte Update:Jandarmii au intrat in curtea familiei Melencu. Mama.

Mama Luizei Melencu, la limita puterilor: Dinca mi-a luat copilul, DIICOT, banii

Este razboi total intre autoritati si rudele Luizei Melencu. Bunicul acesteia anunta ca nu va mai colabora cu procurorii pana nu vin rezultatele testelor ADN trimise in Statele Unite. Chiar daca fiica lui.

Mama Luizei Melencu a refuzat sa accepte prelevarea de probe biologice: Politistii au obtinut in cele din urma un mandat judecatoresc

Mama Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in seria rapirilor din Caracal, n-a vrut sa accepte prelevarea de probe biologice dispusa de procurorii DIICOT, dar chiar si asa politistii din cadrul BCCO.

Mama Luizei Melencu nu a putut fi dusa la DIICOT pentru prelevarea de probe; medicii au stabilit ca femeia este prea epuizata fizic si psihic

Mama Luizei Melencu nu a putut fi dusa la DIICOT pentru prelevarea de probe biologice, intrucat medicii au stabilit ca starea sa fizica si psihica nu permite acest lucru. Politistii de la fata locului au consemnat acest lucru in procesul verbal.

Mama Luizei Melencu, decizie de ultima ora, dupa ce a fost chemata la DIICOT: Acele oase au fost plantate!

Descoperirile tragice de la Caracal nu par sa mai inceteze. Rudele adolescentei au facut cateva noi declaratii incredibile. Totodata, mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT, a refuzat sa se mai prezinte. Mama Luizei Melencu, chemata la DIICOT Desi e vorba de o investigatie de proportii, familia tinerei disparute si pe care Gheorghe Dinca ar fi .

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2692 seconds )