Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

B1 B1,
Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit. continuă pe B1

Informatie-soc in cazul crimelor din Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit miercuri noapte

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de.

Psiholog criminalist, dupa ce telefonul Luizei a fost gasit noaptea trecuta: Anchetatorii trebuie sa mearga pe firul acesta. Ar putea gasit personajul negativ

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. Psihologul criminalist Liviu.

Detalii explozive despre telefonul Luizei: Cineva are telefonul sau cartela fetei

Laurentiu Matache a venit cu lamuriri cu privire la modul in care o persoana ar fi putut avea acces la contul de Whatsapp al Luizei Melencu. Realizatorul emisiunii 24IT sustine ca pentru a accesa aceasta.

CAZUL CARACAL Gheorghe Dinca a mai VIOLAT si BATUT o localnica. Un nou DOSAR pe masa anchetatorilor

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. O femeie a declarat ca a fost violata de Gheorghe Dinca. Femeia in varsta de 49 de ani, din localitatea Brancoveni, fusese chemata de acesta sa il ajute, contra.

Telefonul Luizei, folosit noaptea trecuta! Contul de WhatsApp al tinerei a fost activ

Ancheta cazului Caracal are parte de noi rasturnari de situatie! O colega de clasa a Luizei Melencu a sustinut faptul ca telefonul fetei a fost folosit in cursul noptii trecute, la orele 00:56. Cum s-a aflat si ce a facut cel care a utilizat mobilul fetei disparute? Telefonul Luizei a fost folosit noaptea trecuta O .

Cine a folosit telefonul Luizei noaptea trecuta? Contul de WhatsApp al fetei a fost activ pentru scurt timp. Bunicul Luizei: E ceva ciudat

Evolutie spectaculoasa a anchetei de la Caracal. O colega de clasa a Luizei Melencu sustine ca telefonul acesteia a fost folosit noaptea trecuta, la ora 0 si 56 de minute. Potrivit acesteia, persoana la care s.

CRIME iN CARACAL Avocatul familiei Luizei Melencu: Ce au gasit anchetatorii in groapa de gunoi de langa casa lui Dinca

Continuainvestigatiile in cazul crimelor de la Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, miercuri, ca este de negasit cadavrul fetei de 18 ani.

EXCLUSIV Cine a folosit telefonul Luizei miercuri noapte? Contul de WhatsApp al fetei, activ pentru scurt timp FOTO

O colega de clasa si prietena buna a Luizei Melencu a semnalat familiei ca in noaptea de miercuri spre joi in grupul de WhatsAapp al clasei a aparut activitate pe contul prietenei disparute in 14 aprilie.

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

Dezvaluiri soc in cazul Caracal. Ce legatura avea matusa Alexandrei cu Gheorghe Dinca: Era destul de des in preajma lui

Noi detalii continua sa iasa la iveala legate de cazul Caracal! Un martor cheie o aduce in discutie pe matusa Alexandrei, spunand ca era destul de des in preajma lui Gheorghe Dinca. Martorul, care a preferat sa nu-i fie dezvaluita identitatea, a facut declaratii uluitoare. Dezvaluiri soc, in cazul Caracal, ale omului care l-a cunoscut .

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )