Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ce bunuri de 1.5 milioane de euro impart Pepe si Raluca Pastrama la divort

ADPM ADPM,
Ce bunuri de 1.5 milioane de euro impart Pepe si Raluca Pastrama la divort

Desi casnicia lor nu parea sa aiba probleme, Pepe a luat pe toata lumea prin surprindere atunci cand a anuntat, printr-un video postat pe contul sau de YouTube, divortul de Raluca Pastrama. Iata ce bunuri de 1. 5 milioane de euro au cei doi de impartit. continuă pe ADPM

Pepe si Raluca Pastrama, dati de gol. Ce dezvaluiri incredibile a facut Adriana Bahmuteanu despre ei

8 ani mai tarziu, dupa un divort controversat, apoi o casnicie desfasurata departe de ochii rautaciosilor, Pepe alege sa faca un anunt care i-a uimit pe toti. Eu, alaturi de Raluca, nu vom mai parcurge acelasi drum. Mai exact, vom divorta in curand, spunea artistul in videoclipul prin intermediul caruia si-a anuntat separarea de sotie.

LA MIJLOCUL SEDINTEI: Lichiditate de 6,15 milioane de euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat in prima parte de tranzactionare de astazi, o lichiditatea de 29,96 milioane de lei 6,15 milioane de euro).

Cum incearca Pepe sa treaca peste despartirea de Raluca Pastrama. Ce face de dragul fetitelor

Anuntul divortului dintre Pepe si Raluca Pastrama a socat pe toata lumea, mai ales ca cei doi nu au dat de inteles niciodata ca ar avea probleme care sa duca la separare. Vizibil afectat, cantaretul incearca sa treaca peste despartirea de sotia sa si sa le fie alaturi cat mai mult fetitelor sale. Ce face .

Vetro Solutions estimeaza afaceri de 14 milioane euro in 2020, cu aproape 30% mai mari decat anul trecut

Vetro Solutions, companie romaneasca specializata in distributia de medicamente si servicii dedicate medicinei veterinare, estimeaza ca va incheia anul 2020 cu o cifra de afaceri de 14 milioane euro, in crestere cu 28,4% fata de anul anterior si cu un profit net cu 45% mai mare decat in 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

UE isi majoreaza contributia la 500 de milioane de euro pentru ca tarile cu venituri mici si medii sa aiba acces la vaccinuri impotriva COVID-19

Uniunea Europeana a anuntat joi ca va contribui cu o suma suplimentara de 100 de milioane euro, sub forma de granturi, pentru ca, prin intermediul mecanismului COVAX, tarile cu venituri reduse si medii sa aiba acces la viitorul vaccin impotriva COVID-19. Fondurile vor veni in completarea contributiei de 400 de milioane euro, contributie confirmata deja in august.

Noi finantari, de 33 milioane euro, pentru startup-uri IT europene

Startup-urile europene care dezvolta diverse patforme digitale vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un fond de investitii in valoare de 33 de milioane de euro, lansat joi de firma de investitii Speedinvest, scrie EU-Startups. com.

Proleasing Motors estimeaza o cifra de afaceri de 40 milioane euro la finalul anului

Proleasing Motors, dealer autorizat pentru marcile BMW, Ford si Hyundai, inregistreaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri in trimestrul al treilea al anului 2020. 000 de euro este cifra de afaceri estimata de companie pentru trimestrul patru si peste 40. 000 de euro cifra de afaceri cu care Proleasing Motors va incheia anul 2020.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )