Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE DIN LUME Crestere de peste 12% pentru actiunile Michelin Group

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Crestere de peste 12% pentru actiunile Michelin Group

Bursele din Europa au crescut ieri, investitorii monitorizand evolutiile din domeniile comercial si politic. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Europa asteapta cu optimism rezultatul negocierilor comerciale SUA - China

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in conditiile in care au fost reluate discutiile comerciale dintre SUA si China.

BURSELE DIN LUME Temeri legate de mersul economiei, in pietele internationale

Bursele din Europa au urmat un curs negativ vineri, pe fondul temerilor legate de disputa comerciala dintre SUA si China, respectiv de incetinirea cresterii economice mondiale.

Peste 12% din masinile verificate de InspectorAuto in 2018 au fost dauna totala

Sunt din ce in ce mai multe masini la vanzare in Romania, iar alegerea este deosebit de dificila in conditiile in care majoritatea sunt aranjate ca pentru un salon auto. Desi arata perfect, unele dintre autoturisme sunt de fapt foste daune totale.

webPR: Romnia participa la cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume - Global Legal Hackathon Romania

Cei care vor sa-si puna codul la bataie pentru un sistem juridic romanesc mai bun si mai aproape de actualitatea tehnologica a secolului 21, au aceasta ocazie la Global Legal Hackathon, cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume, eveniment care va avea loc in perioada 22-24 februarie 2019 la Bucuresti si, simultan, in alte 20 de tari. Global Legal Hackathon Romania este gazduit si organizat de societatea de avocatura Hristescu si Asociatii. Echipele vor fi alcatuite din programatori, oameni din domeniul juridic, avocati/juristi si antreprenori. impreuna, vor cauta sa gaseasca solutii tehnice pentru rezolvarea problemelor care afecteaza eficienta si promptitudinea actului juridic.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

Romanii, campioni la shopping: Vanzari record pentru magazinul local al unuia dintre cei mai mari retaileri de mobila din lume

Compania austriaca XXXLutz, al doilea cel mai mare retailer european de mobila, a inregistrat peste 1,5 milioane de clienti in magazinul Momax din Timisoara, primul magazin deschis in Romania, a declarat, intr-un interviu acordat Wall-Street, Janos.

LeBron James, cel mai bine platit baschetbalist din lume pentru al cincilea an consecutiv - Venituri de 88,7 milioane de dolari pe an

LeBron James este pentru al cincilea an la rand cel mai bine platit baschetbalist din NBA, cu venituri de 88,7 milioane de dolari pe an, potrivit revistei Forbes, citata de Reuters.

CIAMBA, DESPRE BREXIT: Mediul afacerilor din Romania sa se pregateasca pentru deznodamant

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a lansat, ieri, un apel catre mediul de afaceri din tara noastra de a se pregati pentru orice posibil deznodamant.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )