Libnet.ro
UNICEF

11:15

CIAMBA, DESPRE BREXIT: Mediul afacerilor din Romania sa se pregateasca pentru deznodamant

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIAMBA, DESPRE BREXIT: Mediul afacerilor din Romania sa se pregateasca pentru deznodamant

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, George Ciamba, a lansat, ieri, un apel catre mediul de afaceri din tara noastra de a se pregati pentru orice posibil deznodamant. continuă pe Ziarul Bursa

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi

Burse de pana la 300 de lei lunar in liceele din Romania! Care sunt elevii norocosi. Citeste mai mult pespynews. ro .

Constructia veche de 1.800 de ani din Romania care se vede pe Google Earth. Un vestigiu de mare valoare pentru romani

O constructia veche de 1. 800 de ani din Romania se vede pe Google Earth. Valul Roman, fortificatie cu o lungime de aproximativ 25 km, care inconjoara Galatiul pe la sud, vest si nord, a fost construit pe.

Eurespal, cel mai des recomandat sirop de tuse pentru copii, retras de pe piata din Romania. Ce se intampla cu cei care au utilizat medicamentul... (VIDEO)

Medicamentul Eurespal, folosit impotriva tusei si disponibil sub forma de sirop si comprimate, a fost retras de pe piata din Romania in urma unei decizii a producatorului francez, a declarat Anca Cuprariu,.

INTERVIU Rolul intelligence-ului pentru mediul de afaceri din Romania

Despre intelligence economic, business intelligence sau competitive intelligence se scriu prea putine analize pentru piata economica din Romania, ceea ce ne arata ca inca vorbim despre un domeniu aflat in formare in tara noastra, asta desi in statele occidentale, si nu numai, asistam la o adevarata traditie formata in ultimii ani.

Locurile din Romania despre care se crede ca sunt bantuite

Asa cum la nivel european exista locuri despre care se crede ca sunt bantuite, la fel se intampla si in Romania. Hotel Cismigiu- in centrul Bucurestiului exista celebrul Hotel Cismigiu. in.

Medic, despre activitatea copiilor pe internet: Din doua taste pot ajunge pe cele mai sinistre si bolnavicioase site-uri

Un studiu facut de organizatia Salvati Copiii, in cadrul proiectului numit Ora de net, arata interesul copiilor din Romania pentru navigarea pe internet.

Un nou miliardar a fugit din Romania. Samuraiul s-ar ascunde ori in SUA, ori la Monte Carlo - surse

In urma condamnarilor din Dosarul retrocedarilor plajelor din Constanta un alt miliardar roman este de negasit. Este vorba despre Dragos Savulescu, care a primit o sentinta de 5 ani si 6 luni de.

Utile: Beneficiul mersului pe jos; Cele mai cunoscute mituri despre somn; Motivele psihologice din spatele obsesiei de a-ti face singur poze

O femeie de 109 ani a dezvaluit secretul longevitatii sale, inainte de a muri. Jessie Gallan, din Scotia, a trait o viata lunga, de 109 ani, devenind una dintre cele mai longevive persoane din istoria acestei tari. 5 sfaturi pentru o relatie fericita. Un cuplu reusit nu e cel care nu se cearta niciodata nu exista asa ceva; mai devreme sau mai tarziu, ceva scantei tot se vor aprinde).

Cum a reusit un tanar din Romania sa fie considerat erou in Franta - VIDEO

Un roman e considerat erou in Franta, dupa ce a reusit sa imobilizeze un hot inarmat. Totul s-a intamplat in timpul unei actiuni a politiei din Paris. Tanarul de 28 de ani originar din Dej astepta.

Peste 200 de incidente de zbor, inregistrate pe aeroporturile din Romania in doar doua luni

In decembrie 2018 si ianuarie 2019, 225 de curse aeriene au inregistrat incidente pe aeroporturile Bucuresti, Cluj, Timisoara si Iasi, mai mult de jumatate dintre ele fiind cauzate de evenimente de forta majora. Peste 75% din numarul total de incidente.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )