Libnet.ro
UNICEF

09:30

BURSELE DIN LUME / CURS MIXT IN EUROPA SI STATELE UNITE Revin pe piete temerile legate de mersul economiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME / CURS MIXT IN EUROPA SI STATELE UNITE Revin pe piete temerile legate de mersul economiei

Bursele din Europa au scazut in prima parte a zilei de ieri, in conditiile in care, inca de la finele saptamanii trecute, au revenit in randul investitorilor ingrijorarile cu privire la incetinirea economiei mondiale. Pietele au fost influentate, saptamana trecuta, si de faptul ca Federal Reserve din SUA banca centrala) a decis sa nu mai majoreze in acest an dobanda de politica monetara, tinand cont de incetinirea economica. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Povestea lui Bruno, motanul gras din Statele Unite pentru care s-au luptat zeci de oameni

Bruno este un motan din Statele Unite ale Americii pentru care s-au luptat zeci de familii ca sa-l adopte. Avea 7 ani cand a ajuns, anul trecut, la un adapost din Chicago.

Patru echipe de liceeni din Romania participa la finala Campionatului Mondial de Robotica din Statele Unite

Patru echipe de liceeni vor reprezenta Romania la Campionatului Mondial de Robotica din Detroit, Statele Unite. in competitia nationala s-au intrecut, in total, 1500 de elevi din intreaga tara. Iata echipele castigatoare.

Science Report: in cursa apriga cu China, Statele Unite scot la iveala detalii despre un supercomputer de 500 de milioane de dolari

Departamentul Energiei din SUA a dezvaluit saptamana aceasta detalii despre unul din cele mai scumpe calculatoare produse vreodata: o masina de 500 de milioane de dolari bazata pe tehnologii Intel si Cray, care poate deveni esentiala in cursa tehnologica cu mize mari dintre China si Statele Unite ale Americii.

Statele Unite au testat cu succes un sistem de aparare antibalistic

Armata Statelor Unite a anuntat luni ca a testat cu succes un sistem de aparare antibalistic pentru a dobori o racheta balistica intercontinentala, demonstrand abilitatea de a combate astfel de atacuri din partea unor tari precum Coreea de Nord, relateaza Mediafax citand Reuters.

ATP Madrid 2019: Primii zece jucatori din lume au confirmat prezenta la turneul patronat de Ion Tiriac

Turneul de tenis Mutua Madrid Open 2019 va conta pe participarea primelor zece jucatori din ierarhia actuala ATP, inclusiv pe prezenta elvetianului Roger Federer, campion in 2006, 2009 si 2012, relateaza EFE.

Cea mai faimoasa catedrala ortodoxa din lume, TRANSFORMATA in moschee

Sfanta Sofia, catedrala din Era Bizantina si, in prezent, muzeu, care este unul dintre cele mai cunoscute monumente ale Istanbulului, ar putea fi reconvertita in moschee. Acest lucru a fost sugerat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )