Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATP Madrid 2019: Primii zece jucatori din lume au confirmat prezenta la turneul patronat de Ion Tiriac

Hotnews Hotnews,
 ATP Madrid 2019: Primii zece jucatori din lume au confirmat prezenta la turneul patronat de Ion Tiriac

Turneul de tenis Mutua Madrid Open 2019 va conta pe participarea primelor zece jucatori din ierarhia actuala ATP, inclusiv pe prezenta elvetianului Roger Federer, campion in 2006, 2009 si 2012, relateaza EFE. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai SCUMPE si cele mai IEFTINE zece orase din lume (FOTO)

Paris, Osaka sau Seul se numara printre orasele cu cele mari costuri ale standardului de viata, la polul opus gasindu-se Damasc, Buenos Aires si o serie de orase indiene si pakistaneze, relateaza CNN, care.

Cod galben de vant puternic in zece judete din Muntenia, Moldova si Dobrogea

Meteorologii au emis, sambata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic, valabile in zece judete din Muntenia, Moldova si Dobrogea, pe durata urmatoarelor ore. Potrivit meteorologilor,.

Cea mai faimoasa catedrala ortodoxa din lume, TRANSFORMATA in moschee

Sfanta Sofia, catedrala din Era Bizantina si, in prezent, muzeu, care este unul dintre cele mai cunoscute monumente ale Istanbulului, ar putea fi reconvertita in moschee. Acest lucru a fost sugerat de.

BURSELE DIN LUME / CURS MIXT IN EUROPA SI STATELE UNITE Revin pe piete temerile legate de mersul economiei

Bursele din Europa au scazut in prima parte a zilei de ieri, in conditiile in care, inca de la finele saptamanii trecute, au revenit in randul investitorilor ingrijorarile cu privire la incetinirea economiei mondiale. Pietele au fost influentate, saptamana trecuta, si de faptul ca Federal Reserve din SUA banca centrala) a decis sa nu mai majoreze in acest an dobanda de politica monetara, tinand cont de incetinirea economica.

Topul localitatilor cu cei mai putini locuitori din lume

Mai multe localitati din Canada, Australia, Noua Zeelanda, SUA si Spania sunt in fruntea unui top legat de faptul ca au cei mai putini locuitori din lume. Care sunt acestea aflati din materialul urmator.

Topul celor mai populare destinatii din lume, dezvaluit de TripAdvisor

Londra este cea mai populara destinatie de anul acesta si ia trofeul Alegerea calatorului oferit deTripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme de sfaturi pentru calatorii. Surpriza o reprezinta insa faptul ca New York nu a intrat in top 10. Cat despre Capitala Romaniei, Bucurestiul nici nu este prezent in top.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )