Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Playtech Playtech,
Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume . continuă pe Playtech

Simona HALEP a iesit din topul celor mai bune tenismene ale lumii. Bianca Andreescu i-a luat locul. Vezi AICI clasamentul WTA

Simona Halep a iesit din topul mondial al tenisului, dupa infrangerea din turul doi de la US Open. Halep a coborat de pe pozitia 4 pe pozitia 6 WTA, cu 4. 803 puncte. in schimba, Bianca Andreescu,.

Bianca Andreescu, pe locul 10 in topul celor mai tinere castigatoare de Grand Slam

Canadianca a castigat US Open la exact 20 de ani dupa ce Serena Williams triumfa pe acelasi teren in primul Mare Slem al carierei. A devenit una dintre cele mai tinere castigatoare de Grand Slamdin istorie si cea mai tanara invingatoare straina de la New York.

O femeie a nascut gemene la varsta de 73 de ani si a devenit cea mai batrana mama din lume. VIDEO

O femeie de 73 de ani din sudul Indiei a nascut doua gemene perfect sanatoase. Femeia, al carei sot are 82 de ani, a marturisit ca ziua in care le-a adus pe lume pe fetite a fost cea mai frumoasa din viata ei. Ea a devenit cea mai batrana mama din lume, insa recordul nu .

ANALIZA B1.RO Rovana Plumb, din Belina la Bruxelles: Biografia si o scurta trecere in revista a celor mai controversate momente din cariera comisarului european propus de Romania

RO Presedintele desemnat al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a dat publicitatii lista comisarilor pe care i-a acceptat in viitoarea componenta a Comisiei. Pe acea lista se afla si Rovana.

Mai frumoasa decat Geanina din Las Fierbinti? Raluca Aprodu o interpreteaza pe Izabela in serialul de la PRO TV FOTO

Raluca Aprodu este mai frumoasa decat Geanina din Las Fierbinti? De-a lungul timpului, fanii celui mai iubit serial de comedie au considerat-o pe actrita Anca Dumitra una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Raluca, actrita in viitoarea productie de la Pro TV, a venit sa-i faca acesteia concurenta. Raluca Aprodu, mai frumoasa decat .

Topul celor mai vandute albume. Trupa Tool, surpriza clasamentului VIDEO

Albumul Fear Inoculum al trupei Tool a debutat pe primul loc in Billboard 200, dupa ce a inregistrat cea mai buna prima saptamana de vanzari a unui album rock din ultimul an.

HOROSCOP. Aceste sunt cuplurile de zodii care se completeaza cel mai bine. Pot avea relatii de-o viata

Acestea sunt cuplurile de zodii ale caror relatii au cele mai mari sanse de reusita. Pesti - Rac Doua zodii de apa, pline de sensibilitate, mereu atente la nevoile celor din jur,.

Viorica a disparut de acasa de mai bine de o luna si nimeni nu mai stie nimic de ea. Disparitia sa a fost insa semnalata abia acum

O femeie in varsta de 48 ani, din localitatea Secuieni, este cautata de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, dupa ce familia a dat-o disparuta. Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt, agentul.

Presedintela SUA pune capat negocierilor cu talibanii, dupa mai bine de un an de discutii. Doi romani au murit in atacurile revendicate de insurgenti

Donald Trump, presedintele SUA, a anuntat sambata seara ca pune capat negocierilor de pace cu talibanii din cauza atacului terorist din Kabul, care a culminat cu moartea a doi militari NATO, un roman si.

VIDEO Cum a reparat Samsung telefonul flexibil, care este prima impresie si ce viitor ar putea avea unul dintre cele mai interesante gadget-uri din 2019

Samsung a amanat cu cateva luni lansarea telefonului flexibil Galaxy Fold dupa ce mai multi jurnalisti au descoperit probleme la el. Acum, la targul IFA Berlin am putut vedea pentru scurt timp cum arata cel mai scump smartphone din piata, un model cu doua ecrane si un pret de 2. 000 de euro. Pe scurt, ecranul mare este impresionant, in timp ce ecranul mai mic pare oarecum ciudat raportat la cel mare. in articol puteti citi ce schimbari de design a facut Samsung si cum ar putea arata viitorul pentru Galaxy Fold.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )