Libnet.ro
UNICEF

09:45

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Playtech Playtech,
A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a . continuă pe Playtech

Cea mai scumpa bere din istorie a costat 68.000 de dolari; clientul nu-si pusese ochelarii cand a primit nota de plata

Un australian in vizita in Anglia spune ca a aparut o gaura imensa in finantele sale dupa ce a fost taxat din greseala cu 68. 478 de dolari pentru o singura bere in timpul unei iesiri la un bar din Manchester. intr-o seara de duminica, Pater Lalor a comandat o Deuchars IPA la barul hotelului Malmaison, care ar fi trebuit sa-l coste in jur de 6,75 dolari, dar lucrurile au luat-o razna in cel mai rau mod.

O femeie a nascut gemene la varsta de 73 de ani si a devenit cea mai batrana mama din lume. VIDEO

O femeie de 73 de ani din sudul Indiei a nascut doua gemene perfect sanatoase. Femeia, al carei sot are 82 de ani, a marturisit ca ziua in care le-a adus pe lume pe fetite a fost cea mai frumoasa din viata ei. Ea a devenit cea mai batrana mama din lume, insa recordul nu .

Candidat. Am renuntat la cea mai frumoasa meserie din lume

Radu Moraru: Iohannis, Dancila, Tariceanu, Barna, Kelemen Hunor, sunt ori agenti ai unor Servicii Se.

Emil Boc la inceperea anului scolar: Investitia in educatie este cea mai sigura investitie din lume intrucat este lipsita de grija falimentului!

Primarul Emil Boc a sustinut in mesajul ocazionat de inceperea anului scolar ca 20% din impozitele si taxele locale sunt investite in educatie: infrastructura educationala, burse scolare, transport gratuit, echipamente educationale moderne.

VIDEO Tanti Sofia, cea mai varstnica angajata din sistemul de invatamant romanesc: Ma simt bine si sunt inca in putere

Sofia Chitoran 83 de ani), cel mai batran salariat din sistemul de invatamant din Romania, a muncit in ultimele zile cot la cot cu membrii familiei sale pe care i-a chemat in ajutor, pentru a pregati gradinita din satul Leurda, judetul Gorj, pentru deschiderea noului an scolar.

British Airways, la un pas de cea mai mare greva din istorie

Compania aeriana britanica British Airways este posibil sa se confrunte, in aceasta saptamana, cu o greva a pilotilor, situatie care ar putea duce la paralizarea activitatii operatorului, transmite AFP, conform Agerpres.

Cea mai mare greva din istoria unei companii aeriene

Compania aeriana britanica British Airways ar putea sa se confrunte saptamana viitoare cu o greva a .

Cea mai scurta cursa de la Ultra Trail du Mont Blanc, castigata de un elvetian

Ca si anul trecut, elvetianul Cesar Costa a fost primul la cea mai noua cursa din cadrul Ultra Trail du Mont Blanc UTMB), Martigny-Combe-Chamonix MCC), sportivul terminand cei 40 de kilometri in 3 ore, 40 de minute si 36 de secunde.

Halep, cea mai slaba clasare din ultimele 57 de zile: Cate romance mai sunt in Top 100 si cine are motive de bucurie

Clasamentul WTA a suferit multe modificari dupa US Open 2019, ultimul Grand Slam al anului. Din pacate, romancele n-au impresionat la Flushing Meadows, iar urmarile se vad deja.

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )