Libnet.ro
UNICEF

12:45

BURSELE DIN LUME Pietele europene, impulsionate de politica BCE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Pietele europene, impulsionate de politica BCE

Bursele din Europa au crescut vineri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a sugerat ca ar putea reduce dobanzile in contextul incetinirii cresterii economiei zonei euro. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Pietele europene urca dupa ce BCE a mentinut dobanda cheie

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina nemodificata dobanda cheie.

Topul celor mai sigure tari din lume: pe ce loc se afla Romania, tara in care apelul la 112 nu ajuta la nimic

Specialistii au realizat un top al celor mai sigure tari din lume, tinand cont de mai multi factori. Printre acestia se numara starea de pace sau de razboi, siguranta cetatenilor si riscul unor dezastre naturale cauzate de conditii climatice si geografice imprevizibile. Topul celor mai sigure tari din lume include 128 de tari. Din acest .

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa

Un proiect pentru constructia celui mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa pana in 2040 .

Turismul, intre binecuvantare si blestem. O parte din marile metropole europene pregatesc de anul viitor taxe prin care sa limiteze numarul prea mare de turisti

Daca ne organizam putin, cucerim Thassosul fara mari probleme, zice un roman aflat la una din tavernele din Potos. Suntem aici mult mai multi turisti decat localnici, spune el in gluma. in centrul micului dar frumosului sat Panagia odiniara fosta capitala a insulei), de la mesele unei terase, localnicii ii priveau iritati pe turisii care blocasera micile stradute cu masinile lor si isi faceau selfie-uri cu aproape orice- de la maslini la leandri, peisaje, taverne samd. E drept, numarul turistilor il depaseste pe cel al localnicilor, la fel cum se intampla in cazul metropolelor europene. Si care au inceput sa ia masuri.

Cea mai SIMPLA DIETA din lume: Uite ce ai de facut!

Cuvantul DIETA il asociem intotdeauna cu o pedeapsa, nefericire si infometare. Toate acestea, pe termen lung, afecteaza grav sanatatea. De aceea, nutritionistii recomanda o dieta compusa din cateva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )