Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai SIMPLA DIETA din lume: Uite ce ai de facut!

B1 B1,
Cea mai SIMPLA DIETA din lume: Uite ce ai de facut!

Cuvantul DIETA il asociem intotdeauna cu o pedeapsa, nefericire si infometare. Toate acestea, pe termen lung, afecteaza grav sanatatea. De aceea, nutritionistii recomanda o dieta compusa din cateva. continuă pe B1

Cea mai rapida masina din lume, cu tractiune fata, pe acest circuit este

A reusit la Nurburgring, asa ca trebuia sa o faca si la Spa-Francorchamps. Timpul obtinut il face cel mai rapid vehicul cu tractiune fata din segmentul compact, pe circuitul belgian.

INCREDIBIL: Amalia Nastase a ajuns PIELE SI OS! Cea mai spectaculoasa DIETA din showbiz (FOTO)

Aflata de cateva luni intr-un proces de reinventare corporala, Amalia Nastase s-a fotografiat in tmp ce se afla la un un salon pentru un tratament de intretinere. Fanii au fost uimiti cand au vazut cat de sla.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 a fost deja facut

Dacia 1300 este, probabil, cea mai cunoscuta masina din Romania care rareori mai poate fi vazuta in circulatie.

Topul celor mai sigure tari din lume: pe ce loc se afla Romania, tara in care apelul la 112 nu ajuta la nimic

Specialistii au realizat un top al celor mai sigure tari din lume, tinand cont de mai multi factori. Printre acestia se numara starea de pace sau de razboi, siguranta cetatenilor si riscul unor dezastre naturale cauzate de conditii climatice si geografice imprevizibile. Topul celor mai sigure tari din lume include 128 de tari. Din acest .

Peste 1.000 de protestatari retinuti la Moscova. A fost cea mai violenta manifestatie din ultimii ani, iar oamenii au strigat, Rusia fara putin si Putin, demisia (VIDEO)

Politia rusa a retinut peste 1. 000 de oameni, sambata, la Moscova, in ceea ce a fost una dintre cele mai mari descinderi impotriva unei opozitii tot mai vocale din ultimii ani, care a reclamat atitudinea.

ACEASTA este CEA MAI CAUTATA FACULTATE din Romania! TOPUL este cu TOTUL NEASTEPTAT

Proaspetii absolventi de liceu stau cu sufletul la gura asteptand sa vada daca au intrat la facultatea pe care si-o doreau sa o urmeze. Multi dintre ei au aflat deja raspunsul.

Test de cultura generala: Din gradina!

Prima intrebare a testului este urmatoarea: Care este cea mai consumata leguma din lume? a. Castravetele. b. Rosia. c. Ceapa.

DAN BARNA, USR: Limitarea emigratiei este cea mai mare provocare

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca limitarea emigratiei este cea mai mare provocare din prezent, in conditiile in care, mentioneaza el, sunt peste cinci milioane si jumatate de romani in diaspora si exodul romanilor pare tot mai greu de oprit.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata.

Cum sa faci aluat de clatite la sticla! Este cea mai rapida si cea mai delicioasa reteta

Stim cu totii ca partea cea mai neplacuta in prepararea clatitelor este spalatul vaselor care s-au folosit in procesul de fabricatie a aluatului - toate bolurile, oalele, blenderul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )