Libnet.ro
UNICEF

11:30

Topul celor mai sigure tari din lume: pe ce loc se afla Romania, tara in care apelul la 112 nu ajuta la nimic

Playtech Playtech,
Topul celor mai sigure tari din lume: pe ce loc se afla Romania, tara in care apelul la 112 nu ajuta la nimic

Specialistii au realizat un top al celor mai sigure tari din lume, tinand cont de mai multi factori. Printre acestia se numara starea de pace sau de razboi, siguranta cetatenilor si riscul unor dezastre naturale cauzate de conditii climatice si geografice imprevizibile. Topul celor mai sigure tari din lume include 128 de tari. Din acest . continuă pe Playtech

Modelele Dacia care domina Europa: cum arata topul celor mai vandute masini

Topul celor mai vandute masini din Europa arata o crestere semnificativa pentru Dacia. Marca romaneasca, fie vanduta sub marca noastra, fie sub cea a Renault, a inceput sa fie tot mai.

Topul celor mai longevivi fosti sefi de stat si de guvern din lume. Pe ce loc se afla Ion Iliescu

Aproape 100 de personalitati de pe tot globul, cu varste intre 88 si 101 ani, se afla in topul celor mai longevivi fosti sefi de stat si de guvern.

Orasul din Romania inclus de CNN in topul celor mai frumoase localitati europene, alaturi de Anvers, Haga sau Torino

Anvers Belgia), Haga Olanda), Malmo Suedia), Aberdeen Scotia), Berna Elvetia), Wroclaw Polonia) si Torino Italia) sunt doar o parte dintre cele 20 de localitati incluse de jurnalistii americani intr-un top al celor mai frumoase orase europene, dar care nu reprezinta, de regula, destinatii importante turistice.

Cea mai SIMPLA DIETA din lume: Uite ce ai de facut!

Cuvantul DIETA il asociem intotdeauna cu o pedeapsa, nefericire si infometare. Toate acestea, pe termen lung, afecteaza grav sanatatea. De aceea, nutritionistii recomanda o dieta compusa din cateva.

Cea mai rapida masina din lume, cu tractiune fata, pe acest circuit este

A reusit la Nurburgring, asa ca trebuia sa o faca si la Spa-Francorchamps. Timpul obtinut il face cel mai rapid vehicul cu tractiune fata din segmentul compact, pe circuitul belgian.

Frauda cu fonduri UE, o problema subestimata in mai multe tari europene

Frauda cu fonduri UE este o problema subestimata in mai multe tari europene, iar Comisia Europeana n.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa

Un proiect pentru constructia celui mai lung tunel subacvatic din lume va fi in Europa pana in 2040 .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata.

Spaima criminalilor si a hotilor. Povestea comisarului Alimanescu, cel mai dur politist din istoria Romaniei

Eugen Alimanescu e cunoscut drept cel mai dur politist din istoria Romaniei. Tehnicile sale erau controversate, dar a ramas in memoria colectiva drept un justitiar feroce, spaima criminalilor si a hotilor si poreclit Comisarul de Fier sau Invincibilul. Comisarul Eugen Alimanescu s-a facut cunoscut dupa Al Doilea Razboi Mondial. La acea vreme, in Bucuresti .

VIDEO Al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. in masini cu insemnele Politiei federale, hotii au furat lingouri de aur de peste 30 de milioane de dolari

A fost nevoie de mai putin de trei minute pentru cei opt oameni inarmati sa plece cu lingouri de aur in valoare de circa 30 de milioane de dolari de pe Aeroportul International Sao Paulo-Guarulhos din Brazilia - acesta fiind probabil cel de-al doilea cel mai mare jaf din istoria Braziliei. Hotii, deghizati in ofiteri ai politiei federale, aflati in masini-clone ca cele utilizate de politisti, au fortat angajatii aeroportuari sa incarce aurul nu in avionul de Zurich si New York, ci in masinile cu care falsii politisti au venit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )