Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE LUMII Pietele din Europa se mentin pe curs ascendent

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE LUMII Pietele din Europa se mentin pe curs ascendent

Bursele din Europa au crescut si ieri, in baza sperantelor date de negocierile de Brexit in privinta unui acord comercial intre Marea Britanie si UE continua. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE LUMII Pietele din Europa revin pe crestere

Bursele din Europa au crescut ieri, in conditiile in care negocierile de Brexit in privinta unui acord comercial intre Marea Britanie si UE continua.

BURSELE LUMII Bursele din Europa se mentin pe crestere

Pietele din Europa au crescut ieri, in majoritate, investitorii avand sperante ca Marea Britanie si UE vor incheia un acord comercial post-Brexit.

Ce se va intampla cu pietele din Bucuresti. Traian Berbeceanu a luat decizia ferma

In ultima perioada, printr-o decizie a Prefecturilor, la nivel national, majoritatea pietelor erau inchise. Recent, Klaus Iohannis a decis sa se redeschida, astfel ca se anunta controale din partea autoritatilor. in Capitala, Traian Berbeceanu, Prefectul Capitalei, anunta ca se vor intensifica controalele in toate pietele redeschise. Traian Berbeceanu, sedinta cu factorii de conducere din directiile .

Tara din Europa care a interzis accesul turistilor romani. Cum poti intra in ea, daca e urgent

O tara din Europa a interzis romanilor calatoriile in scop turistic. Cetatenii romani pot intra pe teritoriul acesteia doar daca au motive bine intemeiate. Tara din Europa care a interzis accesul turistilor romani Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, cetatenii romanii pot intra in Cehia doar pentru motive bine intemeiate, cum ar fi intoarcerea la resedinta, relatii .

Ungaria iese din Europa cu pasi marunti? Masura luata azi contrazice ideologia europeana

Marti, Ungaria a interzis adoptiile copiilor de catre cuplurile de acelasi sex. Parlamentul din aceasta tara, in care partidul FIDESZ al premierului Viktor Orban detine o majoritate de doua treimi, a adoptat o lege in acest sens, informeaza Agerpres. Masura luata azi de Ungaria contrazice ideologia europeana Legea pe care guvernul Orban a propus-o astazi, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )