Libnet.ro
UNICEF

10:45

Tara din Europa care a interzis accesul turistilor romani. Cum poti intra in ea, daca e urgent

Playtech Playtech,
Tara din Europa care a interzis accesul turistilor romani. Cum poti intra in ea, daca e urgent

O tara din Europa a interzis romanilor calatoriile in scop turistic. Cetatenii romani pot intra pe teritoriul acesteia doar daca au motive bine intemeiate. Tara din Europa care a interzis accesul turistilor romani Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, cetatenii romanii pot intra in Cehia doar pentru motive bine intemeiate, cum ar fi intoarcerea la resedinta, relatii . continuă pe Playtech

Ungaria iese din Europa cu pasi marunti? Masura luata azi contrazice ideologia europeana

Marti, Ungaria a interzis adoptiile copiilor de catre cuplurile de acelasi sex. Parlamentul din aceasta tara, in care partidul FIDESZ al premierului Viktor Orban detine o majoritate de doua treimi, a adoptat o lege in acest sens, informeaza Agerpres. Masura luata azi de Ungaria contrazice ideologia europeana Legea pe care guvernul Orban a propus-o astazi, .

Europa devine prima regiune din lume care depaseste pragul de o jumatate de milion de morti din cauza Covid-19

Europa a devenit astazi prima regiune din lume care inregistreaza peste o jumatate de milion de morti din cauza covid-19, potrivit unui bilant, intocmit cu putin inainte de ora locala 16. 00, ora Romaniei), pe baza unor date furnizate de catre autoritati in domeniul sanatatii, de catre AFP si News. ro.

EXCLUSIV Vedeta din Romania care s-a mutat cu sotul sau in alta tara, de teama virusului. Ce reguli stricte sunt: Amenda pe loc!

Pandemia de coronavirus a bagat groaza in vedetele noastre care nu mai stiu cum sa paraseasca Bucurestiul, din cauza numarului periculos de mare de bolnavi Covid-19. Speriata de restrictiile dure luate de autoritati, dar si de situatia tragica din spitale, unde cu greu se elibereaza un pat la ATI, mai multe vedete din Romania au .

BURSELE LUMII Pietele din Europa revin pe crestere

Bursele din Europa au crescut ieri, in conditiile in care negocierile de Brexit in privinta unui acord comercial intre Marea Britanie si UE continua.

BURSELE LUMII Pietele din Europa se mentin pe curs ascendent

Bursele din Europa au crescut si ieri, in baza sperantelor date de negocierile de Brexit in privinta unui acord comercial intre Marea Britanie si UE continua.

BURSELE LUMII Bursele din Europa se mentin pe crestere

Pietele din Europa au crescut ieri, in majoritate, investitorii avand sperante ca Marea Britanie si UE vor incheia un acord comercial post-Brexit.

Biserica misterioasa din Romania care e in pustietate. Legenda spune ca usile se deschid singure, o data pe an

Romania este, fara indoiala, o tara puternic legata de crestinism. Putini sunt, insa, cei care au habar de biserica misterioasa care e in pustietate si despre care se spune ca usile sale de deschid singure, o data pe an. Legenda din spatele acestui lacas de cult este una fabuloasa. Legenda bisericii cu usi care se .

Cantareata din Romania care are 5 copii. Cum face fata, in pandemie: Te storc de energie!

Raluca ex-Angels, este cu, adevarat o mamica eroina. Ea si sotul ei, de meserie procuror, au cinci copii, Serafim 12 ani, Casian 10 ani, Emilian- 6 ani, Maria 8 ani Anastasia 3 ani. Cum e viata in pandemie cu cinci copii, dar si daca isi mai doreste copii, a povestit Raluca .

Vedeta din Romania care isi incearca norocul la Kanal D dupa ce a fost concediata de Antene

O vedeta care a trecut pe la Antena isi incearca acum norocul la Kanal D. Aceasta a fost concediata si considera ca vine cu forte proaspete in noul post de televiziune, dupa toate ce s-au petrecut. Despre cine este vorba? Detalii de la apropiatii vedetei. A fost concediata de la Antena, iar acum vrea sa .

Vedeta din Romania care a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul? Se grabea la sala!

O vedeta din Romania a incalcat legea de 2 ori intr-o ora. Motivul pentru care a facut-o este acela ca se grabea sa ajunga la sala. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Cine a incalcat legea de doua ori in doar o ora. Ce vedeta s-a grabit sa ajunga la sala .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )