Libnet.ro
UNICEF

07:45

Buruiana-minune din Romania care ne vindeca de cele mai crunte boli

Antena3 Antena3,
 Buruiana-minune din Romania care ne vindeca de cele mai crunte boli

Considerat de multi doar o buruiana buna de dat la porci, stirul, o specie de amarant, este de fapt o planta foarte bogata in vitamine si minerale, scrie adevarul. ro. Este un medicament natural, un aliment. continuă pe Antena3

Buruiana-minune din Romania care ne vindeca de cele mai crunte boli. Va fi una dintre sursele de hrana ale viitorului

Considerat de multi doar o buruiana buna de dat la porci, stirul, o specie de amarant, este de fapt o planta foarte bogata in vitamine si minerale. Este un medicament natural, un aliment gustos si hranitor. Populatiile stravechi ale Asiei mentionau aceasta buruiana ca avand rangul de regina a nemuririi, aztecii o socoteau hrana a imortalitatii, iar grecii antici o denumeau amaranthus, adica planta care nu moare.

Tu stii care sunt cele mai accesibile modalitati de promovare?

PR2Advertising. ro ii invita pe toti pasionatii de promovare online si offline la conferinta Metode accesibile de promovare. Daca vrei sa stii care sunt cele mai potrivite si mai putin costisitoare metode prin care iti poti promova business-ul sau propria imagine, participa la al treilea eveniment organizat de PR2Advertising. ro. Conferinta are loc pe 13 octombrie, la Premier Palace Hotel Spa, incepand cu ora 10.

Olanda a inaugurat DeltaFlume, un dispozitiv care creeaza cele mai mari valuri artificiale din lume

Olanda a inaugurat luni DeltaFlume, un dispozitiv capabil sa creeze cele mai mari valuri artificiale din lume, al carui scop va fi sa testeze, in conditii simlare celor din natura, cat de solide sunt diferite tipuri de diguri si alte forme de protectie impotriva furtunilor, anunta AFP. Vom putea testa ce se intampla in timp ce valuri imense ne lovesc digurile, a declarat ministrul olandez al Infrastructurii, Melanie Schultz van Haegen. Jumatate din populatia tarii locuieste in jone aflate sub nivelul marii, astfel ca Olanda a fost mereu cu un pas inainte in ceea ce priveste dispozitivele de protectie impotriva cresterii nivelului marii si a furtunilor.

Care sunt cele mai valoroase branduri din lume

Apple si Google sunt cele mai valoroase branduri din lume, ocupand pentru al treilea an consecutiv primele doua pozitii intr-un clasament realizat anual de compania de consultanta Interbrand pentru primele 100 de.

Care sunt cele mai puternice trei armate din lume

Analistii de la Credit Suisse au realizat o analiza a celor mai puternice forte armate din lume, in functie de capabilitati si eficienta. Conform acestei analize, cele mai puternice state, cand vine vorba de.

Barbatul care are cele mai lungi unghii din lume: a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce nu si-a mai taiat unghiile de 62 de ani

Un barbat din India a fost inclus recent in Cartea Recordurilor pentru unghiile sale, considerate cele mai lungi din lume. Shrindar Chillal nu si-a mai taiat unghiile de la mana stanga de 62 de ani, astfel incat acestea au ajuns la lungimea cumulata de 9 metri.

Care sunt cele mai tari combinatii de miere care ajuta organismul uman si trateaza o multime de afectiuni

Lupul albinelor este o viespe mare care intra in stup, omoara matca si astfel moare intreaga familie de albine. Anul 2015, fata de anul precedent, a fost un an mai bun pentru apicultori in ceea ce priveste cantitatea de miere obtinuta, dar problema viespiilor ramane in continuare foarte grava. Adevarul. ro va prezinta cateva din combinatiile miraculoase ale mierii.

Doua alimente care te pazesc de cele mai crunte boli ale lumii moderne

Ceapa si usturoiul te feresc de cancer si problemele la inima, poate cele mai raspandite cauze ale mortii multor oameni in ziua de azi. Un studiu realizat de cercetatorii italieni asupra populatiilor din sudul.

Nu si le-a mai taiat din 1952! Barbatul cu cele mai lungi unghii din lume

Un barbat din India, in varsta de 78 de ani, este detinatorul celor mai lungi unghii din lume. Barbatul spune ca vrea sa le taie si sa le doneze unui muzeu, scrie Daily Mail. Indianul Shridhar Chillal nu si-a.

Premiile Scopus: Performantele cercetatorilor romani au adus la Timisoara unul dintre cele mai mari evenimente de profil din lume

Trei institutii academice si trei jurnale stiintifice din Romania au fost nominalizate la Premiile Scopus, unul dintre cele mai importante evenimente de recunoastere a cercetarii din lume, care sunt organizate de Elsevier pentru prima data in Romania,gratie cresterii performantelor in domeniul cercetarii din ultimii zece ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )