Libnet.ro
UNICEF

10:15

Business report: Cei mai cautati angajati din Romania. Joburile pentru care recrutarile s-au dublat in ultimele luni; 21,5% din romanii in varsta de munca se afla in strainatate. Cum stau celelalte state UE

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cei mai cautati angajati din Romania. Joburile pentru care recrutarile s-au dublat in ultimele luni; 21,5% din romanii in varsta de munca se afla in strainatate. Cum stau celelalte state UE

Cum arata productia de fructe a Romaniei: suprafete cultivate in scadere, inflorim doar cu prune si mere. Agricultorii romani cultiva suprafete cu pomi si arbusti fructiferi din ce in ce mai mici, cu un minus de. Vanzarile de masini electrice s-au dublat in toata lumea. Care este cel mai de succes model. in perioada ianuarie-iunie 2019 s-au dublat vanzarile autoturismelor electrice, fata de. continuă pe Hotnews

Dan Petrescu, dupa calificarea in play-off-ul Champions League: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a declarat, marti seara, ca echipa sa a demonstrat in meciul cu Celtic Glasgow, scor 4-3, ca este cea mai buna din Romania.

Cele mai frumoase 9 castele din Romania FOTO

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro a facut lista celor mai frumoase castele din Romania. Pe langa cunoscutele Bran si Peles, turistii sunt asteptati sa viziteze si alte obiective la care cu siguranta isi vor dori sa revina.

FOTO Cascada Cailor, locul cu cea mai inalta cadere de apa din Romania, un magnet pentru turistii din intreaga lume

Cascada Cailor este situata pe versantul nordic al Muntilor Rodnei, in apropierea statiunii turistice Borsa. Aflata la o altitudine de 1. 300 de metri, caderea de apa are 90 metri inaltime, aspect care o claseaza pe primul loc in topul celor mai inalte cascade din Romania. in aceasta vara, obiectivul turistic a atras peste 3. 000 de turisti zilnic.

Celtic - CFR Cluj Dan Petrescu: Am demonstrat ca suntem cea mai buna echipa din Romania!Ce film le-a pus jucatorilor inainte de meci

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu a declarat, marti seara, ca formatia sa a demonstrat ca este cea mai buna echipa din Romania.

Mediastandard.ro: Presa din Romania nu s-a plictisit de cazul Elodia, desi au trecut 12 ani de la disparitia ei

Ani la randul s-a vorbit despre cazul Elodiei Ghinescu, o avocata din Brasov care a disparut in 2007. Desi Justitia a dat un verdict clar, gasindu-l vinovat pe sotul femeii Cristian Cioaca) si condamnandu-l in iunie 2014 la 15 ani si opt luni de inchisoare, presa din Romania continua sa exploateze ceea ce a devenit la scurt timp de la incident unul dintre cele mai cunoscute crime din Romania.

BBC: Romania are cele mai criminale drumuri din Europa

Peste doar cateva zile, cei de la BBC vor difuza un reportaj construit in jurul ratei absurde a accidentelor rutiere din Romania. Din pacate, tara noastra este pe primul loc in Europa, la.

MITICA DRAGOMIR, reactie emotionanta dupa moartea lui FLORIN HALAGIAN:A fost urias, unul dintre cei mai valorosi cinci antrenori

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca Florin Halagian, care a decedat la varsta de 80 de ani, a fost unul dintre cei mai valorosi cinci tehnicieni pe care i-a avut.

Bloomberg: Averile celor mai bogate familii din lume cresc cu cate 4 milioane de dolari in fiecare ora. Primele 25 controleaza 1,4 trilioane

Numerele naucesc mintea: 70. 000 de dolari pe minut, 4 milioane pe ora, 100 de milioane pe zi. Atat de repede a crescut averea Waltonilor, clanul din spatele lui Walmart Inc. , de cand a publicat Bloomberg anul trecut clasamentul celor mai bogate familii din lume. in acest ritm, bogatia lor a crescut cu $23. 000 de cand ati inceput sa cititi aici. Un angajat nou la Walmart va fi facut 6 centi in acelasi timp, spre cei 11 dolari pe ora ai salariului minim.

Taxele din Romania au imbogatit bogatii si te-au facut mai sarac: explicatia expertilor

In teorie, taxele din Romania au scazut in ultimul an pe mai multe fronturi. Din pacate, oamenii obisnuiti nu au avut deloc de castigat din acest masuri. Scaderea TVA-ului si reducerea.

DUPA CE A OBTINUT 335 MILIOANE EURO IN BULGARIA CEZ, posibil sa inceapa vanzarea activelor din Romania

CEZ, companie detinuta in proportie de 70% de statul ceh, ar putea da prioritate vanzarii activelor sale din Romania mai tarziu in acest an, a anuntat ieri cea mai mare companie de utilitati din Europa Centrala, ca parte a programului destinat platii unor dividende speciale actionarilor, trans-mite Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )