Libnet.ro
UNICEF

08:00

Business report: Cele mai ieftine locuinte scoase la vanzare in Romania; Banii europeni atrasi de Cluj-Napoca, 630 de milioane de lei, folositi pentru infrastructura orasului

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cele mai ieftine locuinte scoase la vanzare in Romania; Banii europeni atrasi de Cluj-Napoca, 630 de milioane de lei, folositi pentru infrastructura orasului

Contrabanda cu tigarile no-name a crescut pana la cel mai ridicat nivel al ultimilor 10 ani. Piata neagra a tigaretelor a scazut in mai la 14,9% din totalul consumului cu 0,3 p. p. mai putin fata de. Tabel: Noua lege a pensiilor: Cand te poti pensiona in functie de anul nasterii. Potrivit articolului 48 al Legii nr. 127 din 8 iulie 2019 privind sistemul public de pensii. continuă pe Hotnews

Topul romanilor cu cele mai spectaculoase case. Imagini cu domeniile de vis ale milionarilor

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la Descoperiti, topul romanilor cu cele mai spectaculoase case. New York, Florida, Hollywood, Londra, Caraibe, Monaco, Paris, Dubai, Elvetia. Cele mai scumpe piete.

Cutremur la Digi 24. Una dintre cele mai vechi prezentatoare TV paraseste postul

Una dintre cele mai vechi prezente de la Digi 24 paraseste postul de televiziune. Care este motivul pentru care prezentatoarea pleaca atat din TV cat si din Romania? Una dintre cele mai vechi prezentatoare de la Digi 24 paraseste trustul Digi 24 sufera acum pierderea uneia dintre cele mai vechi prezente din cadrul trustului. Este .

Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani. Era una dintre cele mai suple artiste din Romania FOTO

Anca Turcasiu este o actrita si cantareata romana care a debutat la 12 ani in filmul De dragul tau, Anca!. Pe langa talentul incontestabil, artista este si o prezenta incantatoare oriunde paseste. Cum a ajuns sa arate Anca Turcasiu la 49 de ani Anca Turcasiu face ravagii pe unde se prezinta. Pe langa atitudinea sa .

FOTO Delta Dunarii in cele mai frumoase ilustrate din trecut. De ce este atat de special taramul de la Marea Neagra

Delta Dunarii s-a numarat dintotdeauna printre cele mai atractive tinuturi ale Romaniei. O arata si nenumaratele ilustrate din anii de comunism, pe care oaspetii Deltei le trimiteau celor dragi.

Traian Basescu: Dancila are cele mai mari sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat duminica, la Romania TV, ca Viorica Dancila are cele mai multe sanse sa devina candidatul PSD la prezidentiale, avand in vedere sustinerea din partid.

DOLIU SOC in televiziune: Una dintre cele mai indragite prezentatoare A MURIT intr-un accident rutier!

Soc in mass media! Una dintre cele mai indragite aparitii de pe micul ecran ne-a parasit la doar 35 de ani. Tanara prezentatoare Emily Hartridge a murit intr-un accident auto produs in sudul Londrei. Anuntul.

Cum e scoala in Japonia. Cum invata elevii intr-una dintre cele mai stricte tari din lume

Scoala in Japonia este diferita de restul lumii, chiar si fata de cea din statele nordice europene. Asia se remarca printr-un mozaic cultural deosebit, dar toate tarile din Extremul Orient au un lucru in comun: strictetea. Educatia in Japonia este extrem de importanta, asa ca toti copiii trebuie sa invete ce sunt responsabilitatea si respectul .

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

IMAGINEA ZILEI: Simona Halep, cele mai putine erori nefortate intr-o finala feminina de la Wimbledon

Simona Halep a uimit intreaga lume a tenisului, sambata, in ultimul act al Grand Slam-ului londonez. Romanca a castigat trofeul, dupa 6-2, 6-2 vs Serena Williams, si a reusit o performanta greu de egalat: a produs doar trei erori nefortate cele mai putine din istoria finalelor competitiei).

Sotia parasita, cheia uneia dintre cele mai mari anchete din istoria politiei britanice. Clujeanul suspectat de crima a fost cautat timp de 6 ani

Una dintre cele mai complexe anchete din istoria politiei din Marea Britanie, in care s-a folosit un numar record de probe ADN, a fost finalizata cu ajutorul sotiei principalului suspect, un tanar care locuieste in Dej. Cristian Sabou 27 de ani) a fost arestat zilele trecute fiind acuzat ca a ucis, in urma cu 6 ani, o artista de 55 de ani din Anglia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )