Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Noi tarife pentru parcarile din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea aproba noi tarife pentru parcarile din Bucuresti. Un sofer ar putea sa plateasca 10 lei pe ora in centru. in prezent tariful pentru o ora in zona 0 a Capitalei este de 1,5 lei. continuă pe Antena3

Primaria Capitalei vrea sa stabileasca noi tarife pentru parcare. n centru, va fi 10 lei pe ora

Primaria Capitalei vrea sa stabileasca noi tarife pentru folosirea parcarilor din oras, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a Consiliului General. Daca in prezent, pentru o ora de parcare se plateste 1,5 lei pe ora, tariful ar putea ajunge la 10 lei in centru, relateaza Mediafax.

Cod galben de inundatii pentru ruri din unsprezece judete

Hidrologii au emis duminica mai multe atentionari cod galben de inundatii pentru rauri din unsprezece judete, unde vor fi scurgeri importante pe versanti, torenti si viituri care pot provoca inundatii, avertizarile fiind in vigoare pana la ora 22. 00, relateaza News. ro.

Tariceanu, la mitingul PSD: Responsabilii pentru abuzurile din ultimii 10 ani sunt Basescu, Iohannis, Kovesi si Coldea

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat sambata, la mitingul PSD din Piata Victoriei, ca responsabilii pentru abuzurile din ultimii zece ani sunt Traian Basescu si Klaus.

Trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat, vineri, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc un termen in dosarul accidentului in care a murit politistul Bogdan Gigina, ca este singurul om trimis in judecata pentru ucidere din culpa stand pe bancheta din spate a masinii.

Administratia Spitalelor din Bucuresti intentioneaza sa cumpere roboti care sa se ocupe de eliminarea infectiilor nosocomiale pentru spitalele din subordine

Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti intentioneaza sa achizitioneze tehnologie avansata de eliminare a infectiilor nosocomiale din spitale cu ajutorul robotilor, conform unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei din 14 iunie a Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Potrivit Indexului European al Consumatorului de Sanatate, publicat la inceputul acestui an, Romania este pe primul loc in Europa la rata infectiilor intraspitalicesti rezistente la tratament.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora despre manifestatiile din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti. Au fost mobilizate mai.

Jandarmeria, in alerta inainte de mitingurile din Bucuresti: Autoritatile iau in calcul aparitia de provocari care sa duca la incidente

Jandarmeria Romana a organizat sambata o conferinta de presa pentru a asigura populatia ca este bine pregatita sa faca fata posibilitatii de aparitie a unor provocari care sa duca la.

Alerta privind demonstratiile din Bucuresti: Anuntul de ultim moment al ambasadei SUA la Bucuresti

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a emis o alerta in ziua mitingului PSD. Diplomatii isi informeaza cetatenii prezenti in Romania ca in Bucuresti urmeaza sa aiba loc mai multe demonstratii la care.

Punctul de intalnire. Harta celor patru manifestatii de sambata din Bucuresti

Organizatiile PSD din tara au mobilizat pentru mitingul de sambata seara fiecare de la sute la cateva mii de oameni care se vor deplasa spre Capitala cu sute de masini personale, autocare, microbuze si chiar.

Ambasada Americana, alertacu privire la demonstratiile din Bucuresti: Risc de violente la mitingul PSD

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a emis o Alerta cu privire la demonstratiile care vor bloca sambata Capitala. Reprezentantii ambasadai sustin ca exista riscul unor violente si in sfatuieste pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )